Neler Yeni

Youtube Kanalı açtım, tavsiyelerinize açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim şimdiden

burak9090

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
BURAK TEKİNKUŞ
ilk önce hangi oyunları oynayacağını seç kitle ona göre izlesin hepsini oynuyorsan kanal her oyun için açılmıştır insanların yapamadığı şeyleri yap oyunda iyi oyna mesala

Oynadigin oyunlari tanitabilirsin, hangi platform üzerinde oynadigini ve oyun icin hangi sistemi kullaniyorsun, mesela.
Sayfanin linkini paylasirsan, abone olup, destek oluruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk önce hangi oyunları oynayacağını seç kitle ona göre izlesin hepsini oynuyorsan kanal her oyun için açılmıştır insanların yapamadığı şeyleri yap oyunda iyi oyna mesala
Csgo ve valorant oynuyorum csgoda arkadaşlarımla eğlencesine giriyoruz hep ve keleşiz biraz sert oynasak daha da kasarız bunların haricinda pes 21 var onu oynamayı seviyorum keza football manager serisinin hayranıyım her sene 1000 saati gecik oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynadigin oyunlari tanitabilirsin, hangi platform üzerinde oynadigini ve oyun icin hangi sistemi kullaniyorsun, mesela.
Sayfanin linkini paylasirsan, abone olup, destek oluruz.
Evet sistemimi paylaşmayı düşündüm bende zor bela üniversite kredim olan 650 tl ile taksitle aldım pek zengin bir aileden gelmiyorum aslında kimse gelmiyor orası ayrı . Bir çok farklı tür oynuyorum bu bence güzel bir özellik. Assagida başka bir arkadaşa link atmistim

Son düzenleme:
Evet sistemimi paylaşmayı düşündüm bende zor bela üniversite kredim olan 650 TL ile taksitle aldım pek zengin bir aileden gelmiyorum aslında kimse gelmiyor orası ayrı . Bir çok farklı tür oynuyorum bu bence güzel bir özellik. Assagida başka bir arkadaşa link atmistim
Intro güzel olmus. Abone oldum.
Hayirli olsun, basarilar dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Intro güzel olmus. Abone oldum.
Hayirli olsun, basarilar dilerim.
Çok teşekkür ederim çok sağol desteğiniz için gece gece nasıl mutlu oldum inanamazsın 2 saat önce özgüveni 0 olan bir üniversite öğrencisiydim 1 kişi bile izlemez diyen arkadaşlarım olmuştu. Teşekkür ederim yardımın için

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bir abone desteği de ben verdim. Oyunları eğlenerek oynarsan ve bunu da izleyicine yansıtarak verebilirsen izleyici sayın katlanarak artabilir. En önemlisi akıcı konuşmaya ve kelimelerin diline dolanmamasına dikkat et derim. Gerekirse antrenman yaparsın bir süre. Başarılar dilerim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Csgo ve valorant oynuyorum csgoda arkadaşlarımla eğlencesine giriyoruz hep ve keleşiz biraz sert oynasak daha da kasarız bunların haricinda pes 21 var onu oynamayı seviyorum keza football manager serisinin hayranıyım her sene 1000 saati gecik oynarım

Evet sistemimi paylaşmayı düşündüm bende zor bela üniversite kredim olan 650 TL ile taksitle aldım pek zengin bir aileden gelmiyorum aslında kimse gelmiyor orası ayrı . Bir çok farklı tür oynuyorum bu bence güzel bir özellik. Assagida başka bir arkadaşa link atmistim
Reklam yasak. Bence sil özelden at linki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
Reklam yasak. Bence sil özelden at linki.
Bilmiyordum teşekkür ederim hemen kaldırdım

Bir abone desteği de ben verdim. Oyunları eğlenerek oynarsan ve bunu da izleyicine yansıtarak verebilirsen izleyici sayın katlanarak artabilir. En önemlisi akıcı konuşmaya ve kelimelerin diline dolanmamasına dikkat et derim. Gerekirse antrenman yaparsın bir süre. Başarılar dilerim.
Evet arkadaşlarımla eğlenerek oynuyorum umarım bunu video kısmında da aktarabilirim. Konuşma konusunda dikkat edicem teşekkür ederim yardımın icin minnettarım sağol

Awae4Life

80+
Öncelikle hayırlı olsun. Sana önerim ilk olarak hangi kitleye hitap etmek istediğini belirleyip, videolardaki tarzını ona göre şekkilendirmen olacaktır. Şaka tabii ki asla bunu yapma. Videolarda tamamen kendin ol, kitlen zaten kendi şekillenecektir. Başarılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
Öncelikle hayırlı olsun. Sana önerim ilk olarak hangi kitleye hitap etmek istediğini belirleyip, videolardaki tarzını ona göre şekkilendirmen olacaktır. Şaka tabii ki asla bunu yapma. Videolarda tamamen kendin ol, kitlen zaten kendi şekillenecektir. Başarılar
Teşekkür ederim mesajın için. Hiç zaten beni sevsinler diye bir şekle bürünmedim hep olduğum gibiyim umarım her şey istediğimiz gibi olur tekrardan sağol

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
GÜRKAN GÜNGÖR
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim şimdiden
1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,902
Üyeler
160,900
Son üye
Rasuga
Top Bottom