Neler Yeni

Youtube Kanalı açtım, tavsiyelerinize açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
vergilerini ödemeyi unutma kazanç sağlarsan bigün "vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" (vergidairesi)
O kadar büyüme hayalim maalesef yok ama devletimizden esirgemeyiz artık yoksa 5e 10a katlıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakın samimiyetini bozma akıcı konus
İntro varsa kısa tut
Samimiyet konusu cidden en çok dikkat edeceğim konu izledigim kanallar olsun abdullah abi murat engin ekin gibi samimiyetini sevdigim kisiler gibi olmak isterim. İntrom var 16 saniyelik ama basindaki siyahligi biraz kesicem 12 13 saniye olucak

Reklam yasak değil mi?!
Reklam yapmadım ki sadece tavsiye aldım ve burdan 2 3 kişi destek çıkmak istedi

Bir de her videonun başına spoiler koy
Teşekkür ederim fikrin icin bende böyle bisey düşünüyorum videonun ilgisini arttırmak için

Son düzenleme:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
O kadar büyüme hayalim maalesef yok ama devletimizden esirgemeyiz artık yoksa 5e 10a katlıyorlar

Samimiyet konusu cidden en çok dikkat edeceğim konu izledigim kanallar olsun abdullah abi murat engin ekin gibi samimiyetini sevdigim kisiler gibi olmak isterim. İntrom var 16 saniyelik ama basindaki siyahligi biraz kesicem 12 13 saniye olucak

Teşekkür ederim fikrin icin bende böyle bisey düşünüyorum videonun ilgisini arttırmak için
10 saniyeden kısa tutursan iyi olur ama intronun önemli kısımlarını kesmen gerekiyorsa yapma
Bir de ne kadar büyütsün buyu Abdullah abi gibi parçaları atma aman düşerse izleyicilerden biri kalp krizinden gidebilir

Ksia yazmışım yemek yiyordum spoiler derken introdan önce 15 saniyelik filan videonun önemli yerlerinden kısa kesitler

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
10 saniyeden kısa tutursan iyi olur ama intronun önemli kısımlarını kesmen gerekiyorsa yapma
Bir de ne kadar büyütsün buyu Abdullah abi gibi parçaları atma aman düşerse izleyicilerden biri kalp krizinden gidebilir

Ksia yazmışım yemek yiyordum spoiler derken introdan önce 15 saniyelik filan videonun önemli yerlerinden kısa kesitler
Teşekkür ederim yorumun için ben hem gelecekte dönüp baktığımda hatıra kalsın hemde bu işim tutarsa belkide geleceğim için büyük bir adım olucak biraz bile büyüsem bana yardımcı olan yanımda olan 1 2 arkadaşım ve burdan destekleyen insanları asla unutmicam. Introda ki keseceğim kısım o kadar pek önemli değil bosuna fazlalik koymusum. Video başı kesit için şey düşünüyorum mesela rekabetçi girdik örneğin orda güzel bi olay olduysa ya da komik başa koyarsam daha güzel olabilir

He4lp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf ağar
Instagram
Yusufagar056
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim şimdiden
Samimi ve içten ol yeter ki.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle herkese merhabalar önceden böyle bir konu açan var mı bilmiyorum ama ben açmak istedim. Youtube kanalı açtım ve oyun videoları çekip eğlenmek eğlendirmek istiyorum aslında küçük bi kanalım vardı 14 yaşlarındayken yaptığım çocukluk aklıyla ama şimdi olgun biri olarak hem arkadaşlarım ile çektiğim oyunları ve eğlenceli anları hatıra olarak kalsın istiyorum ve beni 10 kişi de takip etse onları güldürmek istiyorum yanımda pek kişi yok gülüp geçiyor herkes ama ben kendime inanıyorum sizden de alabileceğim tavsiyeler varsa almak istiyorum çünkü donanım arşiv ailesini seviyorum teşekkür ederim şimdiden
kanka tavsiye başlamadan bitir sonra utanıcağın bir sahnelerin olucak

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
kendin ol yeterli.
Teşekkür ederim umarım bunu da video kısmına aktarabilirim ınsallah

kanka tavsiye başlamadan bitir sonra utanıcağın bir sahnelerin olucak
Büyük ihtimal ama hiç geçmişte anım yok bari arkadaşlarımla eğlendiğim anılar olarak kalsın belki 1 2 kişiyi de güldürürsek bizden alası yok

Samimi ve içten ol yeter ki.
Tek isteğim bu cidden umarım olabilirim teşekkür ederim değerli yorumun için

As 950

80+
En İyi Cevap
1
Kanalın linkini özelden atabilirmisin?

Snef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yunus Emre Pak
Kanal linkini özelden atarsan sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom