Neler Yeni

Youtube kanalı için sizce bu konsept nasıl olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Arkadaşlar selamlar youtube kanalı açmayı düşünüyorum. Yeteri kadar kamera mikrofon kurgu bilgim var neyse ki. Bu kanalda bir günümde okula giderken gelirken falan nasıl zaman geçirdiğimi paylaşmayı düşünüyorum. Sizce bu kanal tutar mı?

Akagami no shanks

80+ Bronze
Nasıl yani mesela büyütmek için tanınmak için ne yapabilirim müsaitsen biraz daha açabilir misin?
YouTubeda ufak reklam verebilirsin msl veya örn tiktokta videoların guzel komik kısımları paylaşıp YouTube kitle toplayabilirsin (ytde Onur Naci Öztürkler diye biri var hem edit öğretiyor hemde birkaç tavsiye vs veriyor bakabilirsin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTubeda ufak reklam verebilirsin msl veya örn tiktokta videoların guzel komik kısımları paylaşıp YouTube kitle toplayabilirsin (ytde Onur Naci Öztürkler diye biri var hem edit öğretiyor hemde birkaç tavsiye vs veriyor bakabilirsin)
Sermayem var ya google ads ye falan da veririm. Ama asıl muhabbet şu mesela günlük vlogda nasıl insanları akıcılığa yöneltebilirim. Ayrıca kanal ismi ne olabilir sizce

Akagami no shanks

80+ Bronze
Sermayem var ya google ads ye falan da veririm. Ama asıl muhabbet şu mesela günlük vlogda nasıl insanları akıcılığa yöneltebilirim. Ayrıca kanal ismi ne olabilir sizce
Kanal isminden pek anlamam fakat mesela konuşurken nefes aldığın duraksadigin yerleri kesebilirsin ama çok göze batırma dan 2- enerjik ol ruh gibi olursan millrt sıkılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben isminizi koymanızı öneririm vlog olduğu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Kanal isminden pek anlamam fakat mesela konuşurken nefes aldığın duraksadigin yerleri kesebilirsin ama çok göze batırma dan 2- enerjik ol ruh gibi olursan millrt sıkılır
Bu arada sadece günlük vlog değil mesela boş vaktimde diyelim arabada bir ürün deniyorum onunda tanıtım videosu gibi falan da çekmek istiyorum çok değişmiş olur mu konsept

Akagami no shanks

80+ Bronze
Bu arada sadece günlük vlog değil mesela boş vaktimde diyelim arabada bir ürün deniyorum onunda tanıtım videosu gibi falan da çekmek istiyorum çok değişmiş olur mu konsept
Bence pek değişmez

Ama düzenli video atmayı unutma bide yüksek çözünürlük at mesela artık 720pde HD yazmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Bence pek değişmez

Ama düzenli video atmayı unutma bide yüksek çözünürlük at mesela artık 720pde HD yazmıyor
Teşekkürler yardım için <33

Bence pek değişmez

3 günde 1 nasıl olur sence

Top Bottom