Neler Yeni

Youtube Kanalım ihtar yedi

00baro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Sahin
Herkese iyi günler. Günlerdir aklımda kalan bir sorun var? Yaklaşık 5 gün önce YouTube kanalım ihtar yedi ve 7 gün boyunca video atamıyorum. Bu nedenden dolayı algoritma bir zarar görürmü. Öyle aman aman denilecek kadar da bir kitlem yok 570 abonem var. Sizce yeni kanalmı açmalıyım yoksa aynı şekilde devam mı etmeliyim. Birde para kazanma özeliği filan gidermi. Bilen varsa anlatabilirmi.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Herkese iyi günler. Günlerdir aklımda kalan bir sorun var? Yaklaşık 5 gün önce YouTube kanalım ihtar yedi ve 7 gün boyunca video atamıyorum. Bu nedenden dolayı algoritma bir zarar görürmü. Öyle aman aman denilecek kadar da bir kitlem yok 570 abonem var. Sizce yeni kanalmı açmalıyım yoksa aynı şekilde devam mı etmeliyim. Birde para kazanma özeliği filan gidermi. Bilen varsa anlatabilirmi.
Evet zarar görür ama düzelir daha ihtar yememeye çalış yeni kanal açma devam et

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Zarar görmezde toplamda 3 ihtar yersen kanal kapanıyor dikkat et ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,295
Üyeler
162,943
Son üye
sixdreams
Top Bottom