Dušan Tadić
80+ Silver
İçerik bulmakta zorlanıyorum, şu sıralar popüler olan önerebileceğiniz içerikler var mı?
MiNeCrAfT PaRoDiTrendlere bakarak neyin popüler olduğunu bulabilirsin. Gördüğün gibi çöplük.
Her gün bir şey akım oluyor. Genelde Tiktok'ta dönüyor. O akıma ait videoları alıp tek video haline getirip paylaşabilirsin aslında.MiNeCrAfT PaRoDi
genellikle oyun videoları atmıyorum, her tarzdan çoğunluğu kısa olan ilgi çekici videolar...
Ünlü mü olmak istiyorsun ?İçerik bulmakta zorlanıyorum, şu sıralar popüler olan önerebileceğiniz içerikler var mı?
Bunu denicem (şaka)Ünlü mü olmak istiyorsun ?
Bu video işine yarayacaktır
Denediğin videonun linkini atBunu denicem (şaka)
Youtubeda öne çıkmak istiyorsan kendine özgü içerikler paylaşmalısınİçerik bulmakta zorlanıyorum, şu sıralar popüler olan önerebileceğiniz içerikler var mı?
buna pek katılmıyorum, bir akım tutarsa 1-2 ay ortalığı kavuruyor örneğin squid gameYoutubeda öne çıkmak istiyorsan kendine özgü içerikler paylaşmalısın
Ferited'i görünce sinirim bozuluyor yaTrendlere bakarak neyin popüler olduğunu bulabilirsin. Gördüğün gibi çöplük.
Alıntıyı görüntüle
Minecraft severim ama modları ve parodileri asla.Ferited'i görünce sinirim bozuluyor ya
Cidden hakedenler asla girmiyor trendlere ya, özellikle burak oyunda. Hakkını bu 5 para etmez kanallar yiyor.Minecraft severim ama modları ve parodileri asla.
Luser veya adal gibi adamlar trendlere girse hiç üzülmem ama bunlar asla hak etmiyorlar
Akım nasıl oluşuyor peki gökten vahiy gelmiyor değil mi ssjajajqhqiqhqjqbbuna pek katılmıyorum, bir akım tutarsa 1-2 ay ortalığı kavuruyor örneğin squid game