Neler Yeni

Youtube Kanalımı nasıl geliştirebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Merhaba arkadaşlar yeni bir kanal açtım bu kanala daha çok shorts içeriği üretmeye çalışıyorum. keşfete düşmek için ne yapmam lazım ?
Eski kanalımı babama devrettim o hesapta 1-3K arası izleniyordu ama bu kanalda keşfete çok zor düşüyor.
Fikirlere ve önerilere açığım
Ayrıca premier proda kendimi geliştirmeye çalışıyorum videolar acemice o yüzde kusura bakmayın arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İhsan Öztürk
Merhaba arkadaşlar yeni bir kanal açtım bu kanala daha çok shorts içeriği üretmeye çalışıyorum. keşfete düşmek için ne yapmam lazım ?
Eski kanalımı babama devrettim o hesapta 1-3K arası izleniyordu ama bu kanalda keşfete çok zor düşüyor.
Ayrıca premier proda kendimi geliştirmeye çalışıyorum videolar acemice o yüzde kusura bakmayın arkadaşlar.

önce bi video boyutunu ayarla kral sonrası gelir

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Süreklilik önemli aslında. Sesli videolar paylaşırsan izlenme artabilir. Yada shorts iyi izleniyor ona ağırlık verirsin. Gündem oyunlar oluyor. Bu sıralar bf1 falan sürekli önüme düşmeye başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,064,483
Üyeler
169,130
Son üye
Mavisier