Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Youtube Kanalımı nasıl geliştirebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Merhaba arkadaşlar yeni bir kanal açtım bu kanala daha çok shorts içeriği üretmeye çalışıyorum. keşfete düşmek için ne yapmam lazım ?
Eski kanalımı babama devrettim o hesapta 1-3K arası izleniyordu ama bu kanalda keşfete çok zor düşüyor.
Fikirlere ve önerilere açığım
Ayrıca premier proda kendimi geliştirmeye çalışıyorum videolar acemice o yüzde kusura bakmayın arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İhsan Öztürk
Merhaba arkadaşlar yeni bir kanal açtım bu kanala daha çok shorts içeriği üretmeye çalışıyorum. keşfete düşmek için ne yapmam lazım ?
Eski kanalımı babama devrettim o hesapta 1-3K arası izleniyordu ama bu kanalda keşfete çok zor düşüyor.
Ayrıca premier proda kendimi geliştirmeye çalışıyorum videolar acemice o yüzde kusura bakmayın arkadaşlar.

önce bi video boyutunu ayarla kral sonrası gelir

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Süreklilik önemli aslında. Sesli videolar paylaşırsan izlenme artabilir. Yada shorts iyi izleniyor ona ağırlık verirsin. Gündem oyunlar oluyor. Bu sıralar bf1 falan sürekli önüme düşmeye başladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Süreklilik önemli aslında. Sesli videolar paylaşırsan izlenme artabilir. Yada shorts iyi izleniyor ona ağırlık verirsin. Gündem oyunlar oluyor. Bu sıralar bf1 falan sürekli önüme düşmeye başladı.
Bunun gibi mi hocam?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bunun gibi mi hocam?
Evet hocam. Mesela böyle çok uzun olmayan 10 20dk arası sesli videolar izlerim ben. bf1 de severek oynuyorum zaten. Video kesitlerindende shorts atabilirsin. Ordanda iyi oluyor.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Can
Ne videosu çekiyorsun? Bende video üretiyorum ama izlenmiyor. Düşük sistem ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam shorts yapıyorumda çok keşfete düşmüyor bu da beni sinir ediyor ama yılmadan düzenli atıyorum
Evet hocam. Mesela böyle çok uzun olmayan 10 20dk arası sesli videolar izlerim ben. bf1 de severek oynuyorum zaten. Video kesitlerindende shorts atabilirsin. Ordanda iyi oluyor.

Ne videosu çekiyorsun? Bende video üretiyorum ama izlenmiyor. Düşük sistem ile.
Genellikle BF1 hocam

Top Bottom