İnşallah valla girdik bir yolaBaşarılarınız Daim Olsun.
İdareten bir thumbnail yaptım ancak ne kadar oldu tartışma konusuBanner, Thumbnailler ve Profil fotoğrafın için PhotoShop programını tavsiye ederim, işini görecektir.
Aslında daha farklı fikirlerim vardı ama render işi sandığımdan çok zorladı sonra ki planlara artıkanimeler arası geçiş efekti güzel olabilir
zamanla alışırsın aslında o kadar da zor değil premiere kullanıyorsan birkaç defadan sonra alışırsınİnşallah valla girdik bir yola
Mesaj otomatik birleştirildi:
İdareten bir thumbnail yaptım ancak ne kadar oldu tartışma konusu
Aslında daha farklı fikirlerim vardı ama render işi sandığımdan çok zorladı sonra ki planlara artık
Windows ile videolar çek.evet arkadaşlar kendi çapımda youtube girme kararı aldım acaba ne gibi tavsiyeleriniz olur ilk videomu şöyle bırakayım duruma göre yorum yaparsınız zaten BUYRUN
Adam zaten Windows kullanıyor.Windows ile videolar çek.
kapak fotoğrafı konusunda biraz şansız birisiyim çünkü yaratıcı sayılmam pek mesela bir tane yaptım hani ilk sefere göre fena değil bence ama daha da iyi olabilirdi ek olarak dediğin eklenti mantığı nedir tam olarak anlatabilir misin bir acaba ?Video kapaklarını güzel yap dikkat çekersin içeriklerini sıkmıcak şekilde boş konuştuğun yerlerini kes önerilenlere çıkmak içinde VidQ eklentisi ile
açıklama ve etiketleri düzgün girdinmide tamamdır bu iş videoları kaliteli yapmak biraz zamanla olucak tecrübe konuşacak şeyler zamanla iyileşeceksin o alandada.
hocam benim konum altında zaten tavsiyeler geliyor ama istersen açabilirsin sanırım bir sıkıntısı yok galibaBende sizden tavsiye almak amaçlı konu açsam uyarı veya ban yer miyim?
eklenti videoyu yüklerken etiketleri daha stabil girmenizi sağlıyor ve etiketlerde videonun daha çok önerilenlere çıkma şansını artırıyorkapak fotoğrafı konusunda biraz şansız birisiyim çünkü yaratıcı sayılmam pek mesela bir tane yaptım hani ilk sefere göre fena değil bence ama daha da iyi olabilirdi ek olarak dediğin eklenti mantığı nedir tam olarak anlatabilir misin bir acaba ?
hocam benim konum altında zaten tavsiyeler geliyor ama istersen açabilirsin sanırım bir sıkıntısı yok galiba
anladım denemek lazımeklenti videoyu yüklerken etiketleri daha stabil girmenizi sağlıyor ve etiketlerde videonun daha çok önerilenlere çıkma şansını artırıyor