Neler Yeni

Youtube konusunda tavsiye

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
animeler arası geçiş efekti güzel olabilir :)

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Başarılarınız Daim Olsun. 🙏
İnşallah valla girdik bir yola :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banner, Thumbnailler ve Profil fotoğrafın için PhotoShop programını tavsiye ederim, işini görecektir.
İdareten bir thumbnail yaptım ancak ne kadar oldu tartışma konusu :D

animeler arası geçiş efekti güzel olabilir :)
Aslında daha farklı fikirlerim vardı ama render işi sandığımdan çok zorladı sonra ki planlara artık :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnşallah valla girdik bir yola :D

İdareten bir thumbnail yaptım ancak ne kadar oldu tartışma konusu :D

Aslında daha farklı fikirlerim vardı ama render işi sandığımdan çok zorladı sonra ki planlara artık :D
zamanla alışırsın aslında o kadar da zor değil premiere kullanıyorsan birkaç defadan sonra alışırsın

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Video kapaklarını güzel yap dikkat çekersin içeriklerini sıkmıcak şekilde boş konuştuğun yerlerini kes önerilenlere çıkmak içinde VidQ eklentisi ile
açıklama ve etiketleri düzgün girdinmide tamamdır bu iş videoları kaliteli yapmak biraz zamanla olucak tecrübe konuşacak şeyler zamanla iyileşeceksin o alandada.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende sizden tavsiye almak amaçlı konu açsam uyarı veya ban yer miyim?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Video kapaklarını güzel yap dikkat çekersin içeriklerini sıkmıcak şekilde boş konuştuğun yerlerini kes önerilenlere çıkmak içinde VidQ eklentisi ile
açıklama ve etiketleri düzgün girdinmide tamamdır bu iş videoları kaliteli yapmak biraz zamanla olucak tecrübe konuşacak şeyler zamanla iyileşeceksin o alandada.
kapak fotoğrafı konusunda biraz şansız birisiyim çünkü yaratıcı sayılmam pek mesela bir tane yaptım hani ilk sefere göre fena değil bence ama daha da iyi olabilirdi ek olarak dediğin eklenti mantığı nedir tam olarak anlatabilir misin bir acaba ?

Bende sizden tavsiye almak amaçlı konu açsam uyarı veya ban yer miyim?
hocam benim konum altında zaten tavsiyeler geliyor ama istersen açabilirsin sanırım bir sıkıntısı yok galiba :D

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
kapak fotoğrafı konusunda biraz şansız birisiyim çünkü yaratıcı sayılmam pek mesela bir tane yaptım hani ilk sefere göre fena değil bence ama daha da iyi olabilirdi ek olarak dediğin eklenti mantığı nedir tam olarak anlatabilir misin bir acaba ?

hocam benim konum altında zaten tavsiyeler geliyor ama istersen açabilirsin sanırım bir sıkıntısı yok galiba :D
eklenti videoyu yüklerken etiketleri daha stabil girmenizi sağlıyor ve etiketlerde videonun daha çok önerilenlere çıkma şansını artırıyor

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
eklenti videoyu yüklerken etiketleri daha stabil girmenizi sağlıyor ve etiketlerde videonun daha çok önerilenlere çıkma şansını artırıyor
anladım denemek lazım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,743
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom