Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,405
Arkadaşlar merhaba, ben youtube üzerinde bir kanaldan şarkı indirmek istiyordum. Hepsini istiyordum ama 339 adet şarkı çok uğraştıracaktı tek tek. Ayrıca eski şarkı olduğu için spotify'da yok. Bende şöyle bişey yazdım sizde kullanabilirsiniz. Tek gerekli program python
Komut penceresini açıp 'pip install yt-dlp' yazıyoruz
Bir dosya oluşturup .py uzantı ile kaydediyoruz ve içerisine aşağıdaki kodu yapıştırıyoruz. Ve BURAYA LINK GELECEK yazan yere kanalın linkini yapıştırıyoruz. Ardından dosyayı python DosyaAdı.py yazarak çalıştırıyoruz:
KANIT:
Komut penceresini açıp 'pip install yt-dlp' yazıyoruz
Bir dosya oluşturup .py uzantı ile kaydediyoruz ve içerisine aşağıdaki kodu yapıştırıyoruz. Ve BURAYA LINK GELECEK yazan yere kanalın linkini yapıştırıyoruz. Ardından dosyayı python DosyaAdı.py yazarak çalıştırıyoruz:
import yt_dlpdef mp3_indir(url): ayarlar = { 'format': 'bestaudio/best', 'postprocessors': [{ 'key': 'FFmpegExtractAudio', 'preferredcodec': 'mp3', 'preferredquality': '192', # Ses kalitesi (192, 256 veya 320 yapabilirsin) }], 'outtmpl': '%(title)s.%(ext)s', # İndirilen dosyanın adı videonun başlığı olacak 'ignoreerrors': True, # Silinmiş veya gizli bir video çıkarsa hata verip durmasın, sonrakine geçsin } print("İndirme işlemi başlatılıyor, bu işlem videonun sayısına göre biraz sürebilir...") with yt_dlp.YoutubeDL(ayarlar) as ydl: ydl.download([url]) print("Tüm işlemler tamamlandı! Şarkılar kodun bulunduğu klasöre kaydedildi.")# Buradaki tırnak işaretlerinin arasına YouTube kanalının veya oynatma listesinin linkini yapıştırkanal_linki = "BURAYA_LINK_GELECEK"mp3_indir(kanal_linki)KANIT: