Youtube mp3 indirici sınırsız

Koyun Shaun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,405
Arkadaşlar merhaba, ben youtube üzerinde bir kanaldan şarkı indirmek istiyordum. Hepsini istiyordum ama 339 adet şarkı çok uğraştıracaktı tek tek. Ayrıca eski şarkı olduğu için spotify'da yok. Bende şöyle bişey yazdım sizde kullanabilirsiniz. Tek gerekli program python

Komut penceresini açıp 'pip install yt-dlp' yazıyoruz
Bir dosya oluşturup .py uzantı ile kaydediyoruz ve içerisine aşağıdaki kodu yapıştırıyoruz. Ve BURAYA LINK GELECEK yazan yere kanalın linkini yapıştırıyoruz. Ardından dosyayı python DosyaAdı.py yazarak çalıştırıyoruz:

import yt_dlp

def mp3_indir(url):
ayarlar = {
'format': 'bestaudio/best',
'postprocessors': [{
'key': 'FFmpegExtractAudio',
'preferredcodec': 'mp3',
'preferredquality': '192', # Ses kalitesi (192, 256 veya 320 yapabilirsin)
}],
'outtmpl': '%(title)s.%(ext)s', # İndirilen dosyanın adı videonun başlığı olacak
'ignoreerrors': True, # Silinmiş veya gizli bir video çıkarsa hata verip durmasın, sonrakine geçsin
}

print("İndirme işlemi başlatılıyor, bu işlem videonun sayısına göre biraz sürebilir...")

with yt_dlp.YoutubeDL(ayarlar) as ydl:
ydl.download([url])

print("Tüm işlemler tamamlandı! Şarkılar kodun bulunduğu klasöre kaydedildi.")

# Buradaki tırnak işaretlerinin arasına YouTube kanalının veya oynatma listesinin linkini yapıştır
kanal_linki = "BURAYA_LINK_GELECEK"

mp3_indir(kanal_linki)

KANIT:

Bunu harici programla yapınca ne farkı oluyor Pythona göre?

Alternatif olarak jdownloader programını kullanabilirsiniz eğer programlama vb. ile uğraşmak istemeyen olursa bu da dip bilgi notu olsun. Paylaşım için teşekkürler.

Bunu harici programla yapınca ne farkı oluyor Pythona göre?
toplu indirebiliyorsun ben 340 tane şarkıyı direkt indirdim. Sadece dosya ile. Siteden indireceksen tek tek bağlantıları kopyalaman gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada dosyaları webm olarak kaydediyor eğer merak eden olursa mp3 çevirmeyi de dosya halinde yapıştırabilirim.

Arkadaşlar merhaba, ben youtube üzerinde bir kanaldan şarkı indirmek istiyordum. Hepsini istiyordum ama 339 adet şarkı çok uğraştıracaktı tek tek. Ayrıca eski şarkı olduğu için spotify'da yok. Bende şöyle bişey yazdım sizde kullanabilirsiniz. Tek gerekli program python

Komut penceresini açıp 'pip install yt-dlp' yazıyoruz
Bir dosya oluşturup .py uzantı ile kaydediyoruz ve içerisine aşağıdaki kodu yapıştırıyoruz. Ve BURAYA LINK GELECEK yazan yere kanalın linkini yapıştırıyoruz. Ardından dosyayı python DosyaAdı.py yazarak çalıştırıyoruz:

import yt_dlp

def mp3_indir(url):
ayarlar = {
'format': 'bestaudio/best',
'postprocessors': [{
'key': 'FFmpegExtractAudio',
'preferredcodec': 'mp3',
'preferredquality': '192', # Ses kalitesi (192, 256 veya 320 yapabilirsin)
}],
'outtmpl': '%(title)s.%(ext)s', # İndirilen dosyanın adı videonun başlığı olacak
'ignoreerrors': True, # Silinmiş veya gizli bir video çıkarsa hata verip durmasın, sonrakine geçsin
}

print("İndirme işlemi başlatılıyor, bu işlem videonun sayısına göre biraz sürebilir...")

with yt_dlp.YoutubeDL(ayarlar) as ydl:
ydl.download([url])

print("Tüm işlemler tamamlandı! Şarkılar kodun bulunduğu klasöre kaydedildi.")

# Buradaki tırnak işaretlerinin arasına YouTube kanalının veya oynatma listesinin linkini yapıştır
kanal_linki = "BURAYA_LINK_GELECEK"

mp3_indir(kanal_linki)

KANIT:
Bomboş konu moruk

Kod:
yt-dlp -f bestaudio -x --audio-format flac "VIDEO_URL"
şunu kullanıp geçin cins cins prompt yazmayın tek tek birde python yükletiyor millete ytdlpnin kendi exesi var zaten powershellde açıp yapıştırıcan hepi topu

Youtube premium alın geçin bunlarla uğraşmayın dostlar, Naysla alırsanız yarısını geri veriyor. 40TL'ye geliyor hem müzik için hem de reklamsız video izlersiniz.

Youtube premium alın geçin bunlarla uğraşmayın dostlar, Naysla alırsanız yarısını geri veriyor. 40TL'ye geliyor hem müzik için hem de reklamsız video izlersiniz.
spotify'da bulunmayan şarkılar için ideal

Ömürlük idm ve reklam engelleyici ye ne dersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,648
Üyeler
190,616
Son üye
muhsin3891
Geri