Neler Yeni

Youtube premium deneme sürümü başlatsam nasıl iptal edebilirim?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu üyeliği başlatmak için benden kart bilgileri istiyor ve ödeme tarihi olarak ise 3 ay sonrasını gösteriyor yani ben bu üyeliği başlatsam ve 3 ay dolmadan iptal etsem para falan kesmez değil mi? Yani kart bilgilerimi girdiğim anda da bir ücret kesmez herhalde.

DaffyGraphic

80+ Silver
Bu üyeliği başlatmak için benden kart bilgileri istiyor ve ödeme tarihi olarak ise 3 ay sonrasını gösteriyor yani ben bu üyeliği başlatsam ve 3 ay dolmadan iptal etsem para falan kesmez değil mi? Yani kart bilgilerimi girdiğim anda da bir ücret kesmez herhalde.
2 tl gerekiyordu en son

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
kartın karşılığı var mı kontrol etmek için çekiyor geri veriyor 2 tl nizi merak etmeyin :D

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten ücretsiz deneme sürümünü almak için 2 TL gerekiyor.
Ben öyle biliyorum, ben aldığımda öyleydi.
Peki teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kartın karşılığı var mı kontrol etmek için çekiyor geri veriyor 2 TL nizi merak etmeyin :D
Hocam 2 TL'sinde değilim ben aslında bir bakıma öyleyim arkadaşla iddaya girdim ben bunu beleşe alırım gibisinden oda alamazsın dedi bende alırım falan dedim. O alırken bile para kesiyor falan dedi eğer beleşe alırsam bana dürüm ısmarlayacak.

DaffyGraphic

80+ Silver
Peki teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2 TL'sinde değilim ben aslında bir bakıma öyleyim arkadaşla iddaya girdim ben bunu beleşe alırım gibisinden oda alamazsın dedi bende alırım falan dedim. O alırken bile para kesiyor falan dedi eğer beleşe alırsam bana dürüm ısmarlayacak.
para çeksin, nerden bilcek çektiğini

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben 1 aylık bedava kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Hatta ben mobil ödeme seçmiştim kart bile girmedim zaten iptal ettiğim için para kesmedi.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
1 tl çekiyor, paparan varsa cashback 50 kuruşu veriyor

Bahacprz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baha
Kart bilgini girince belli miktar ücret keser geri iade eder onu.İptal içinde şöyle yapabilirsin.Sanal kart açarsın sonra o kartı kapatırsın sıkıntı yaşamazsın.

Top Bottom