Neler Yeni

Youtube Premium nasıl uyguna alınır?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Revanced kullanabilirsin. Para vermeyi düşündüğüm firma milyarlarca insana ama en başta Rabbimize ve Peygamber Efendimize Sallallahu Aleyhi Vesellem'e savaş açmış bir firma. Yani, yeni Dünya düzeni hizmetkârı bir firma. Bunlara para vermem şahsen. microsofta falan da öyle.
MicroG güvenilir bir servis mi google hesabımı istiyor da?

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
OCAK ayından beri ben premium kullanıyorum lakin para vermiyorum veriyorum ama iadesini komple geri alıyorum 😁 oda şöyle
enpara da kampanya var (DI) youtube premium ödemesini yapıyorum ayın enparalısı oluyorum 3tane otomatik ödeme fatura talimatı veriyorum her ay ayın enparalısı olmak zaten çok kolay, ödüyorum sonra ayın 7sinde hesabıma nakit olarak sagolsunlar yatırıyorlardı maalesef Haziran ayında son kampanya umarım uzatırlar alıştım şimdi para vermek koyar

prmdmnn

80+ Bronze
Revanced kullanabilirsin. Para vermeyi düşündüğüm firma milyarlarca insana ama en başta Rabbimize ve Peygamber Efendimize Sallallahu Aleyhi Vesellem'e savaş açmış bir firma. Yani, yeni Dünya düzeni hizmetkârı bir firma. Bunlara para vermem şahsen. microsofta falan da öyle.
Şöyle bir durum da söz konusu, ne yazık ki zaruretler de var Semih. Zaruretlere bir şeyler diyemeyiz ama mümkünse uzak durmakta fayda vardır elbette. Ben mecbur aboneliğe sahibim, çünkü YouTube'u çok sık kullanıyorum.

MicroG güvenilir midir Google hesabımı istiyor?
Evet, güvenilir.

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bahadır Atasoy
OCAK ayından beri ben premium kullanıyorum lakin para vermiyorum veriyorum ama iadesini komple geri alıyorum 😁 oda şöyle
enpara da kampanya var (DI) youtube premium ödemesini yapıyorum ayın enparalısı oluyorum 3tane otomatik ödeme fatura talimatı veriyorum her ay ayın enparalısı olmak zaten çok kolay, ödüyorum sonra ayın 7sinde hesabıma nakit olarak sagolsunlar yatırıyorlardı maalesef Haziran ayında son kampanya umarım uzatırlar alıştım şimdi para vermek koyar
Hiç enpara müşterisi olmayan kampanyadan yayarlanabiliyor mu

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Onu gördüm aslında da belki şartı tutturamam vermezler diye riske girmek istememiştim. 1 aya bitiyorsa gerek yok şuan için 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya şartı var kampanyanın. Birkaç şey yapmak lazım iade almak için. Onları yapmak lazım öyle iade veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkısın valla o konuda diyecek bir şey bulamadım, sırf para verelim diye 30 saniyelik atlanamayan reklam koymuş herifler. Çıldırtıyor arada ama bunlara inat para vermemek lazım aslında...

Bilgisayara Google Chrome kurdum, büyük ihtimalle bu tarayıcı yüzünden şarjım 3 gün yerine 2 gün gidecek ama Premiuma gerek kalmaz en azından.

Son düzenleme:

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
kanka yararlanamıyor lakin enparaya üye olmak çok kolay yani şimdi kampanya bitti lakin soruna cevap olmak için yazıyorum, hem üye olmak hemde ayın enparalısı olmak kolay 5 görevi yapıyorsun ayın enparalısı oluyorsun zaten misal atmden para çektin 1nci görev tamam atmye para yatırdın 2nci tamam birine para yolladın 3ncu tamam bu gibi yani, ama banka ile ilişkisi çok olmayan sıkıntı yaşar orası ayrı mesela ben kuryeyim özel kurye trend yemeksepeti felan değil bana her gün iş yapıyorum ordan burdan habire hesaba yollayım başkan diyorlar hesaba yolluyorlar benzin aliyorim vs derken ayın daha başında ayın enparalısı oluyorum zaten, bu kampanya bitti lakin bende şimdi burda yorumları okuyorum bakalım bende bi çaresini bulacağım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kanka yararlanamıyor lakin enparaya üye olmak çok kolay yani şimdi kampanya bitti lakin soruna cevap olmak için yazıyorum, hem üye olmak hemde ayın enparalısı olmak kolay 5 görevi yapıyorsun ayın enparalısı oluyorsun zaten misal atmden para çektin 1nci görev tamam atmye para yatırdın 2nci tamam birine para yolladın 3ncu tamam bu gibi yani, ama banka ile ilişkisi çok olmayan sıkıntı yaşar orası ayrı mesela ben kuryeyim özel kurye trend yemeksepeti felan değil bana her gün iş yapıyorum ordan burdan habire hesaba yollayım başkan diyorlar hesaba yolluyorlar benzin aliyorim vs derken ayın daha başında ayın enparalısı oluyorum zaten, bu kampanya bitti lakin bende şimdi burda yorumları okuyorum bakalım bende bi çaresini bulacağım.
Ben Revanced Extended indiriyom valla virüs yemeyiz umarım 😂

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Turuncu Keskin
Aylık 10-20 için , nays kullanabilirsin

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası