Neler Yeni

Youtube reklam engelleyicilere karşı önlemi arttırmış

1721

80+ Bronze
adguard ,privacy badger ve ublock origin var. sıkıntı çıkmıyo

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

PffPanda

80+ Bronze
öğrenciyseniz paparayla 10tlye geliyor hocam yt premium 10tl vermek bu kadar zor olmamalı adamlar milyar dolar yatırımlar yapıyor para veriyor size bedava bu hizmeti veriyor sadece reklam çıkıyor karşınıza 10tl ver reklamsız izle diyor siz bunu dahi yapmıyorsunuz youtube bu konuda kesinlikle haklı artık pre alınmalı
Paparam maalesef yok ve başkaları para vermeden kullanabiliyorsa ben neden para vereyim ki yani haklı isyan olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende ublock kullanıyorum bende sıkıntı yaratmıyor ublock origin değil mi
Evet bende de yaratmıyordu ama bu sabah gelmiş

Leaden_Viever

80+ Bronze
Paparam maalesef yok ve başkaları para vermeden kullanabiliyorsa ben neden para vereyim ki yani haklı isyan olarak

Evet bende de yaratmıyordu ama bu sabah gelmiş
Hocam sanırsam oturum açık olmadığı için göstermiyor bende ama bence alakası yok

PffPanda

80+ Bronze
Bencede olabilir bakın
Hocam sanırsam oturum açık olmadığı için göstermiyor bende ama bence alakası yok

O uyarı her çıktığında ublock filtrelerini güncelleyip tarayıcıyı kapa aç yapınca kalkıyor bende.
Aynen hocam dediğiniz şeyi başka yerde de görünce artık dayanamayıp denedim ve bir kaç tane satır ekledim şuanlık bişey gelmiyor

Son düzenleme:

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
bunu anlatmaya çalışıyorum her şirket abonelik yaptırmaya bizi bağımlı hale getirmeye çalışıyor
Her şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.
Bunlar parasına değer alternatifler. Google Extension en zararlı ve veri hırsızı olan uygulamalar 1 VPN 2 ADBLOCK uygulamaları.
10 TL vermek yerine PC'ye zararlı uygulama yüklemek daha mantıklı tabi. Bu eklentileri insanlığa hayrına yapılıyor zannediyorsunuz galiba.

Leaden_Viever

80+ Bronze
Bunlar parasına değer alternatifler. Google Extension en zararlı ve veri hırsızı olan uygulamalar 1 VPN 2 ADBLOCK uygulamaları.
10 TL vermek yerine PC'ye zararlı uygulama yüklemek daha mantıklı tabi. Bu eklentileri insanlığa hayrına yapılıyor zannediyorsunuz galiba.
Onu windows zaten yapıyor adamlar donumuza kadar veriyi satıyorlar bizde korunduğumuzu zannediyoruz telefonda böyle chrome da da böyle herkes her verimizi satıyor bunlarda bize reklam olarak dönüyor vs. Sen istediğin kadar korunmaya çalış asıl virüs olan senin cihazındaki çok güvendiğin uygulamalar falan filan.
Ya arkadaş sabah kardeşime uç almaya gittim geldim telefonu açtım önüme çıkan reklam ne tahmin et? UÇ internette uç falan bakmadım sadece telefon cebimdeydi annem git al dedi.

Son düzenleme:
Hocam sizde haklısınız ama eskiden rahatlıkla bedava kullandığımız şeye artık para istiyor tüm şirketler. Ben Bir spotify premium kullanırım o kadar geri kalanlarına gerek yok. (bence) Zaten halimiz ortada.
O zaman youtube de reklam çıkıyor engelleyemiyorum veya şirketlere bağlı kalmak istemiyorum demiyeceksin. Eğer Spotify senin derdine derman oluyorsa geri kalanlarına gerek yok diyorsan böyle de bir konu açmana gerek yok.

java

80+ Bronze
ublock kullanıyorum? Açık kaynak. Ayrıca herhangi başka uygulama yüklemiyorum??

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
ublock kullanıyorum? Açık kaynak. Ayrıca herhangi başka uygulama yüklemiyorum??
1.PNG

2.PNG

3.PNG

AHHH AHHH mutluluğun formülü cahilliktir. Keşke sizin kadar mutlu olsak...

PffPanda

80+ Bronze
Google Extension en zararlı ve veri hırsızı olan uygulamalar 1 VPN 2 ADBLOCK uygulamaları.
Kral senin galiba verilerin sızdığından falan haberin yok . Ve ublock origin i çok uzun zamandır kullanırım . Alışverişlerimi falan hep burdan yaparım şuan sızacak olsa bulacağı şey sadece 7 tane kart olur buyursun kullansın ne diyeyim :D .

Top Bottom