Youtube Shorts algoritması bozuldu!

edehalil

80+
Reaksiyon skoru
33
Özetle sorun şu:
Youtube shorts'a ilk girdiğimde sadece ilk video benim normal algoritmama uygun ve izlediğim türden bir video oluyor. AMA aşağıya kaydırdığım anda tamamen benimle HATTA Türkiye ile alakasız önermeler gelmeye başlıyor.
Youtube'umda böyle bir sorun yok, asıl sorun youtube shorts'ta. Daha kötüsü üç noktaya basınca "bu kanallı gösterme" dışında bir seçeneğim de yok. İlgilenmiyorum bile diyemiyorum ŞAKA GİBİ!

Lütfen çözümü bilen biri bana söylesin yoksa delireceğim :(.
Yahu ben Evrim Ağacı izleyen bir insanım bu öneriler ne alaka?

Ekran y.PNG
Ekran Alıntıdsı.PNG
d.png

Özetle sorun şu:
Youtube shorts'a ilk girdiğimde sadece ilk video benim normal algoritmama uygun ve izlediğim türden bir video oluyor. AMA aşağıya kaydırdığım anda tamamen benimle HATTA Türkiye ile alakasız önermeler gelmeye başlıyor.
Youtube'umda böyle bir sorun yok, asıl sorun youtube shorts'ta. Daha kötüsü üç noktaya basınca "bu kanallı gösterme" dışında bir seçeneğim de yok. İlgilenmiyorum bile diyemiyorum ŞAKA GİBİ!

Lütfen çözümü bilen biri bana söylesin yoksa delireceğim :(.
Yahu ben Evrim Ağacı izleyen bir insanım bu öneriler ne alaka?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
youtube geçmişini sil

Denemez olur muyum. Hatta google kordinat geçmişimi, modem cookie sheets'lerini, yandex geçmişimi bile sildim. Sorun sadece bilgisayarda değil telefonda da aynı. Hesabım çalındı mı acaba?
hesabın başka bir cıhazdda açık olabilirmi acaba

Olabilir de nasıl kapatırım ki? Whatsapp web'deki gibi tek telefondan bütün oturumları(aygıtları) kapatabiliyor muyum
google hesabının şifresi değiştir :)
bildiğin ve takip ettiğin kanalların shorts videoları beğen belki düzelir
belki kendi kendine düzelir
olmasza yeni bir hesab açmaktan başka secenek kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,703
Üyeler
174,017
Son üye