Neler Yeni

YouTube telif hakları...

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
Az önce 1. uyarımı aldım :)

Atıyorum kanalıma bir anime videosu yükleyeceğim. Ben direk bölümü indirip yüklemek istediğim sahneyi kesip youtube hesabıma atıyorum. E haliyle telif yiyor :) Bunu engellemek için ne yapabilirim ?

Videoya çerçeve ekleme veya sesini değiştirme gibi saçmalıklar yapmak istemiyorum çünkü keyif kaçırıyor, orijinali her zaman iyidir :)

Aynı sahneyi atan başka kanallarda var mesela Crunchyroll Collection

Bu kanalda bir ton anime videoları var ve direk orijinal bölümden atılmış. Nasıl oluyor bu olay ?

Telif yemeden istediğim videoları nasıl atabilirim ?

Kazanç elde etmiyorum sadece paylaşmak istiyorum.

YouTube a telif yemeden anime veya film sahnelerini nasıl atabilirim ?

Aware

80+ Silver
Aynı sahneyi atan Crunchyroll'un kendi kanalıysa. Animeleri kendi stüdyolarında hallettiklerinden paylaşıyorlar. Değilse bilmiyorum.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Contra'nın Ters Yön şarkısı bir ara siliniyordu insanlar da şarkının hızını yavaşlatıp atıyordu. Oynatma hızını artırınca normal hıza geliyordu. Öyle şeyler işe yarar mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Contra'nın Ters Yön şarkısı bir ara siliniyordu insanlar da şarkının hızını yavaşlatıp atıyordu. Oynatma hızını artırınca normal hıza geliyordu. Öyle şeyler işe yarar mı acaba?
resmi olarak yapmak istiyorum hocam videoda oynamak istemiyorum. o şekilde nasıl yaparım ?

Top Bottom