Neler Yeni

YouTube "Ürün İnceleme Kanalı" İçin Kanal İsim Önerisi

ürün özelliklerini kağıttan okuyacaksan hiç başlama bu işe
birçok kanal bu işi yapıyor da

Kağıttan okumayacağım. Özelliklerini araştırıp öyle video yapacağım. Hem bu işe ilgim olduğu için hemde biraz daha öğrenmek için başlamak istiyorum. Hemde boş vakitlerimi değerlendiririm diye düşünüyorum.

RmzDayi

80+ Silver
Kağıttan okumayacağım. Özelliklerini araştırıp öyle video yapacağım. Hem bu işe ilgim olduğu için hemde biraz daha öğrenmek için başlamak istiyorum. Hemde boş vakitlerimi değerlendiririm diye düşünüyorum.
o zaman harika bir ürün inceleme kanalı olacaktır. Kanalı açınca bilgi ver abone olurum

o zaman harika bir ürün inceleme kanalı olacaktır. Kanalı açınca bilgi ver abone olurum

Teşekkür ederim. Bilgi vereceğim ancak şu isim konusuna çok kafayı taktım. Sonradan ismimi değiştirmek istemiyorum kalıcı bir isim olursa daha iyi olur. İsim işini hallettikten sonra youtube banner ve logosunu tasarlayacağım.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar youtube da kanal açmak istiyorum. Kanalda bu zamana kadar almış olduğum ekipmanlarımı yakında alacağım bilgisayar parçalarını teker teker tanıtmak istiyorum. Baya bi ilgim olduğu için arkadaşlarımdan da ürün isteyip daha çok video çekerek kanalımı büyütmek istiyorum. Belki de markalardan ürünü tanıtmak için ürün bile isteyebilirim. ama bir türlü kanal ismine karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Batu Tanıtım

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Technobat. 😛🙄

Hepinize teşekkür ederim. İnceleme Zamanı daha çok hoşuma gitti ama hala çok kararsızım. Yeni fikirleri de bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Baya bi araştırma yaptım ama düzgün bir isim bulamadım. Kendim Oluşturmaya çalıştım ama bu konuda baya bi yeteneksizim galiba :)
İnceleme Ustası
İnceleme Sandalı
İnceleme Zamanı
İnceleme Ötesi
İnceleme Pusulası
İnceleme Kaynağı
İnceleme Kutusu

Şimdiye kadar bu tür isimleri buldum. Sizin görüşleriniz benim için çok önemli.
İnceleme zamanı güzel ama neyi inceliyorsun kardeşim onu anlamaları lazım ilk bakışta. Yani ilgi alanının ne oldugunu kanal isminden anlayalım :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Baya bi araştırma yaptım ama düzgün bir isim bulamadım. Kendim Oluşturmaya çalıştım ama bu konuda baya bi yeteneksizim galiba :)
İnceleme Ustası
İnceleme Sandalı
İnceleme Zamanı
İnceleme Ötesi
İnceleme Pusulası
İnceleme Kaynağı
İnceleme Kutusu

Şimdiye kadar bu tür isimleri buldum. Sizin görüşleriniz benim için çok önemli.
Teknolojinin Pusulası nasil

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berat Toprak
Instagram
instagram.com/toprakbugagirdi
Steam
TheTopraks
Twitter
marskadarhos
Merhaba arkadaşlar youtube da kanal açmak istiyorum. Kanalda bu zamana kadar almış olduğum ekipmanlarımı yakında alacağım bilgisayar parçalarını teker teker tanıtmak istiyorum. Baya bi ilgim olduğu için arkadaşlarımdan da ürün isteyip daha çok video çekerek kanalımı büyütmek istiyorum. Belki de markalardan ürünü tanıtmak için ürün bile isteyebilirim. ama bir türlü kanal ismine karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
TeknoTube
Teknotup
TechnoTube
TechTube

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnceleyeceğin ürünleri sponsor vs. ayarlayana kadar hep kendi paranla alacaksın.
Parasını verir, alırsın, incelersin, yorumunu yaparsın. "ben yandım siz yanmayın" kafası.
Video içerisinde "neden almalıyız - neden almamalıyız" sorusuna cevap verirsin.
En sonunda da "Almalı mı, almamalı mı" diyerek tartarsın.
Bunları da biraz görsel grafikler ile editler şekillendirirsin.

"Ürün Arenası" - "Alınır mı?" - "TeknoTerazi" vs. vs.
Bu tarz bir şeyler yapabilirsin.
Biraz teknoloji mahkemesi tarzında içerikler üretirsin.
Ürünleri kapıştırma vs.

Zaten kanaldan para kazanılmıyor, sponsor yok vs., pahalı ürün incelemek biraz zor.
Ucuz ürünü alacak olanlar da genelde "bu fiyata bu alınır mı, daha iyisi var mı" kısmıyla ilgileniyor.
Sen de buradan rahatlıkla yürür gidersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,876
Üyeler
159,553
Son üye
Adler
Top Bottom