KremSanti53
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Üzülerek söylüyorum ki Android 7 cihazlarda YouTube desteği kesilmiş ondan dolayı.Arkadaşlar merhaba benim telefonum android 7.1.1 youtube uygulaması açılmıyor bunu nasıl düzeltirim youtube premium um var bu hatayı kaldıracak bir apk vs varmıdır?
Custom rom yapmayı şuan düşünmüyorum çünkü pc yok youtube revanced diye bi uygulama vardı o işe yarıyodu şimdi oda çalışmıyorÜzülerek söylüyorum ki Android 7 cihazlarda YouTube desteği kesilmiş ondan dolayı.
Peki ne yapabilirsiniz buna gelelim birincisi yeni bir akıllı telefon alabilirsiniz ikincisi telefonunuza uygun custom rom kurabilirsiniz başka çözümü yok maalesef.
O zaman yeni bir akıllı telefon alacaksınız baska çaresi yok hocamCustom rom yapmayı şuan düşünmüyorum çünkü pc yok youtube revanced diye bi uygulama vardı o işe yarıyodu şimdi oda çalışmıyor
Pc olmadan custom rom yapılabiliyormu acabaÜzülerek söylüyorum ki Android 7 cihazlarda YouTube desteği kesilmiş ondan dolayı.
Peki ne yapabilirsiniz buna gelelim birincisi yeni bir akıllı telefon alabilirsiniz ikincisi telefonunuza uygun custom rom kurabilirsiniz başka çözümü yok maalesef.
Onu bilemiyorum maalesef hocam.Pc olmadan cusyom rom yapılabiliyormu acaba