youtube ve twich obs ayarları

HyAksi

80+
Reaksiyon skoru
52
sistemim sağlam
internetim acayip sağlam 100mgbit indirme / 12-13 uploadım var

obsten youtube kaydı için 1080p 60 fps kayıt için en düzgün ayarlar nelerdir, video bitini tam olarak neye göre ayarlamam lazım
ve twich yayın içinde ayarları söylermisiniz 7000 upload verdim 1080p 60fps için hayli hayli yeterde. akıl akıldan üstündür sizlerede danışmak bilgi almak istedim

konuyu yanlış yere açtıysam taşırmısınız teşekkürler

yükselmesi için yazıyorum

sistemim sağlam

obsten youtube kaydı için 1080p 60 fps kayıt için en düzgün ayarlar nelerdir, video bitini tam olarak neye göre ayarlamam lazım
ve twich yayın içinde ayarları söylermisiniz 7000 upload verdim 1080p 60fps için hayli hayli yeterde. akıl akıldan üstündür sizlerede danışmak bilgi almak istedim

rez

sistemim sağlam

Öncelikle youtube kaydı derken normal video kaydından bahsediyorsanız . Bit değerine en az 20000-25000 yapmalısınız ki video görüntüsü çamur gibi olmasın. ama sisteminizde kasmalar filan olursa (ben sanmıyorum) bit hızını düşürebilirsiniz. Aynı zamanda görüntü kalitesi yetmiyorsa 40k ya kadar yükseltebilirsiniz de .

Twitch yayın ayarları olarak ; eğer kullanıcılara yayın için çözünürlük ayarı çıkmıyorsa (yayıncı seviyeniz düşükse olur bu benim gibi :D) . 7000 bitrate vermenizin hiçbir anlamı yok . İnsanların genelinin hızı yetmediği için yayın onlarda donacak ve sizden kaynaklı sanıp yayından çıkacaklardır. 720p 60fps ve 4000-4500 bitrate verirseniz hem kaliteli bir yayın olur hem de insanlar izlerken donma yaşamazlar. Video ayarlarınız geldikten sonra kalitenizi istediğiniz kadar yükseltebilirsiniz. upload hızınız zaten twitchin desteklediğinin çok üzerinde (maksimum 8000 bitrate). Başka okuyanlar için de söyliyim upload hızınızdan 1500 bitrate azaltarak obs ayarına yazabilirsiniz.

Geri