Yukarıda üyelerde belirtmiş fakat bende görüşümü dile getirmek isterim;
Vergi kesebilmeleri için senin bir şeyler kazanman gerekir, kısacası sorun olmaz.
Bilişim Hukuku Nedir? Mevzuatı ve Çalışma Alanları - R10.net
Bilişim hukuku nedir? Bilişim hukukuna göre webmasterların yasal sorumlulukları nelerdir? Adsense vergi, KVKK vb. bilişim hukuku ile ilgili bilgilerin yer aldığı kategoriwww.r10.net
O zaman sorun yokHayır kazanmıyorum. Zaten gerekli şeyler eşiğini geçmedim
Teşekkürler
Lan olm mantıklı, sokma akıllarınaHer şeyden koparıyorlar. Umarım yakında bakkalda para bozdurduğum için yüzde 10 unu devlete vermemi istemezler.
Gelir kazanmadiğin için sorun olacağini sanmam ama 5 TL kazandiysan soğuk suyunu içmeye hazir olabilirsinBiliyorsunuz devlet youtuberlar için 5 yıllık geçmişe göre bir takip başlattı vergi için
Youtubede herkese açık videolarım vardı 700 izlenen falan bazıları da 1,2 izlenme bunlardan gelir kazanmadım ama adsense hesabım vardı.
Dediğim gibi hiç bir gelir kazanmadım IBAN vs bile kayıtlı değil orada.
Birisi demiş ki gelir kazanmasan bile takibe düşersin böyle bir durum olur mu?
Gelir elde ediyorsanız diyor direkt Rahatladım şimdi cidden yaMesut çevik in bu konuyla alakalı bir videosu var onu izlemenizi tavsiye ederim
Hayır hiç 1tl bile gelir elde etmedimGelir kazanmadiğin için sorun olacağini sanmam ama 5 TL kazandiysan soğuk suyunu içmeye hazir olabilirsin
Dora 1m abonesi yoktu diye biliyorum 1 senede 700 TL gelir etti diye 350 bin lira mi ne borç cikardilar.Benim bildiğim 1m aboneyi geçen youtuberlar ödüyor 1m abone altı ödemiyo diye biliyorum
Dora 1m abonesi yoktu diye biliyorum 1 senede 700 TL gelir etti diye 350 bin lira mi ne borç cikardilar.
Evet hocam 4k saat izlenme ve 1k abone yeterli gelir elde etmek için ve bende ikisi de yokBenim bildiğim 1m aboneyi geçen youtuberlar ödüyor 1m abone altı ödemiyo diye biliyorum