R rimpalace 80+ Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 56 10 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar selam. Bi ton video çıkıyor önüme bi aralar 1-2 kez baktığım önüme çıksın istemiyorum. Varmı yeni hesap açmadan silme şansımız ? mesela eskiden lol videosu izliyordum ne kadar ilgilenmiyorum desemde yine çıkıyor
Arkadaşlar selam. Bi ton video çıkıyor önüme bi aralar 1-2 kez baktığım önüme çıksın istemiyorum. Varmı yeni hesap açmadan silme şansımız ? mesela eskiden lol videosu izliyordum ne kadar ilgilenmiyorum desemde yine çıkıyor
MüslümGürses 80+ Silver Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3,457 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 2,878 10 Aralık 2021 #2 rimpalace yazmış: Arkadaşlar selam. Bi ton video çıkıyor önüme bi aralar 1-2 kez baktığım önüme çıksın istemiyorum. Varmı yeni hesap açmadan silme şansımız ? mesela eskiden lol videosu izliyordum ne kadar ilgilenmiyorum desemde yine çıkıyor Devamı için tıklayın... Ayarlar Geçmiş Gizlilik İzleme Geçmişini Temizle Yaptınız mı
rimpalace yazmış: Arkadaşlar selam. Bi ton video çıkıyor önüme bi aralar 1-2 kez baktığım önüme çıksın istemiyorum. Varmı yeni hesap açmadan silme şansımız ? mesela eskiden lol videosu izliyordum ne kadar ilgilenmiyorum desemde yine çıkıyor Devamı için tıklayın... Ayarlar Geçmiş Gizlilik İzleme Geçmişini Temizle Yaptınız mı
R rimpalace 80+ Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 180 Reaksiyon skoru 56 10 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 evet yaptım
F Furkan1461 80+ Silver Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 2,462 Reaksiyon skoru 1,509 10 Aralık 2021 #4 YouTube kanalınızı silme veya gizleme - YouTube Yardım Kanalınızdaki içeriği geçici olarak gizleyebilir veya kanalınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. How to hide or delete your YouTube channel support.google.com
YouTube kanalınızı silme veya gizleme - YouTube Yardım Kanalınızdaki içeriği geçici olarak gizleyebilir veya kanalınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. How to hide or delete your YouTube channel support.google.com