Neler Yeni

Yardım Youtube video izlerken donuyor

cæn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
Bilgisayarımda youtube video izlerken donuyor,
Her türlü yolu denedim fakat çözemedim telefonumda normal akıcı bir şekilde oynarken video bilgisayarımda donuyor ethernet kablosunu değiştirdim fakat aynı sorun geçmedi,
Bir çok tarayıcı ile denedim fakat geçmedi internet önbelleğini sıfırladım tekrar geçmedi, türktelekom desteği aradım ev telefonu ile ilgili sorun var dedi.
Sizce bu sorunu nasıl çözerim?

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Arif Dağcı
Bilgisayarımda youtube video izlerken donuyor,
Her türlü yolu denedim fakat çözemedim telefonumda normal akıcı bir şekilde oynarken video bilgisayarımda donuyor ethernet kablosunu değiştirdim fakat aynı sorun geçmedi,
Bir çok tarayıcı ile denedim fakat geçmedi internet önbelleğini sıfırladım tekrar geçmedi, türktelekom desteği aradım ev telefonu ile ilgili sorun var dedi.
Sizce bu sorunu nasıl çözerim?
Reklam engelleyici var mı

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Volkan
Sistemden kaynaklıdır, programlar her gün kendini günceller önceden olmadı diye şimdi olmayacak diye bir şey yok.
Benim de eski bir laptop var o da öyleydi şimdi hiç açmıyor.

mustiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Bal
Kanka kulaklıkla mı dinliyorsun bazen bende de oluyor kulaklığı çıkarıp taktigimda video devam ediyor

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Sistem eski demişsin yani zayıf bir sistemse eğer YouTube Vp9 kodeği eski sistemlerde performans sorunu yapıyor. Gerçi yapsa şimdiye kadar sorun yapması lazımdı. Chrome veya Firefox'ta enhanced-h264ify eklentisini kullanmayı dene. Eklenti Vp9 u devre dışı yapacağı için yükte hafifleme olacaktır.

cæn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
Sistem eski demişsin yani zayıf bir sistemse eğer YouTube Vp9 kodeği eski sistemlerde performans sorunu yapıyor. Gerçi yapsa şimdiye kadar sorun yapması lazımdı. Chrome veya Firefox'ta enhanced-h264ify eklentisini kullanmayı dene. Eklenti Vp9 u devre dışı yapacağı için yükte hafifleme olacaktır.
Dns değiştirip deneyin.
enhanced-h264ifyı denedim fakat herhangi bir sonuç alamadım
dns adresinide birçok kez farklı adresler yaptım olmadı kabloyu değiştirdim olmadı ekran kartıyla alakalı oldugunu dusunuyorum ama emin değilim.

Top Bottom