YouTube Video İzlerken Lag Sorunu

akdais

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar, selam. YouTube'da video izlerken özellikle 1080p veya 1080p 60fps seçiliyken (60 olmasa bile oluyor) videodan videoya değişiyor tabii. Çok az bir kısımda lag yok. (O da sanırım eskiden izlediklerimdi.) Bazen 720pde bile kasıyor, lag oluşuyor. Bıraktığım linkte videosu var. Bana göre ekran kırıldığı için gibi geliyor biraz ama ne alaka gibi de geliyor. Sorun ekran kırıldığından beri başladı. Yaklaşık Ocak-Şubat gibi. Sizin de yorumunuzu almak isterim. Ayrıca bir çözümünüz varsa da açığım. 😃 ( Cihaz Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F )

Son düzenleme:
Arkadaşlar, selam. YouTube'da video izlerken özellikle 1080p veya 1080p 60fps seçiliyken (60 olmasa bile oluyor) videodan videoya değişiyor tabii. Çok az bir kısımda lag yok. (O da sanırım eskiden izlediklerimdi.) Bazen 720pde bile kasıyor, lag oluşuyor. Bıraktığım linkte videosu var. Bana göre ekran kırıldığı için gibi geliyor biraz ama ne alaka gibi de geliyor. Sorun ekran kırıldığından beri başladı. Yaklaşık Ocak-Şubat gibi. Sizin de yorumunuzu almak isterim. Ayrıca bir çözümünüz varsa da açığım. 😃

Ekran kartı ne? Link ölü bu arada

Ekran kartı ne? Link ölü bu arada
Evet, linki yeniden düzenliyordum şu anda. Cihaz tablet bu arada belirtmeyi unutmuşum ek olarak özelliklerini bıraktım. Cihaz Lenovo Yoga Smart Tab

Ekler

• 3972.webp
    3972.webp
    50.1 KB · Hit: 19
60 FPS için ya donanım yetersiz ya da internet az geliyor çünkü en az 25 Mbps üstü lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,121
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri