Youtube YouTube videolarım çok kötü.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,194
Oynadığım oyun çok güzel ve kaliteli. Video alınca çamura bulanmış 3310 kamerası gibi çıkıyor. Xbox game bardan kayıt alıyorum. 5dklık kayıtı 2.1gb lık kayıt alıyor. Neden oluyor. Nasıl çözerim veya güzel kayıt programı varmı. Obsden kaydedincede yapamıyorum yine çamur gibi.
örnek video

Güncel olarak 2k'lık kanalımda OBS kullanıoyrum. ayarlarını yaptıysan böyle bir sorun kalmamalı, bit hızı ve ayarları yaptın mı?

Güncel olarak 2k'lık kanalımda OBS kullanıoyrum. ayarlarını yaptıysan böyle bir sorun kalmamalı, bit hızı ve ayarları yaptın mı?
Bit hızını yayın yapmadığım kafasıyla çok arttırıyorum videolarda donma oluyor. Kaç yapmam lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33.png

Şunu farkettim. Xbox game barda pcde izleyince güzel. Ama youtubeye atınca çamur oluyor. + olarak 83 fps kaydediyor ama ytde 48 fps oluyor ?

Son düzenleme:
Bit hızını yayın yapmadığım kafasıyla çok arttırıyorum videolarda donma oluyor. Kaç yapmam lazım.

Alıntıyı görüntüle

Şunu farkettim. Xbox game barda pcde izleyince güzel. Ama youtubeye atınca çamur oluyor. + olarak 83 fps kaydediyor ama ytde 48 fps oluyor ?
Uploadınız yeterlidir, ben bitrate'i 6000'de kullanıyorum 9000'e kadar çıkabilir.
Videoları hangi formatta çekiyorsunuz?

Tabi her şey bitrate değil diğer ayarlarda yapılmalı.

Uploadınız yeterlidir, ben bitrate'i 6000'de kullanıyorum 9000'e kadar çıkabilir.
Videoları hangi formatta çekiyorsunuz?

Tabi her şey bitrate değil diğer ayarlarda yapılmalı.
Obs içinse mp4

uppppp

YouTube Kaliteyi düşürüyor evet videonuz 1080p olduğu için avc1.4 codec ile izlenmeye sunuluyor buda kalitesiz bir görüntü sunuyor ama 4k yüksek kaliteli atarsanız videoyu VP9 Codec ile daha kaliteli görünür.

YouTube Kaliteyi düşürüyor evet videonuz 1080p olduğu için avc1.4 codec ile izlenmeye sunuluyor buda kalitesiz bir görüntü sunuyor ama 4k yüksek kaliteli atarsanız videoyu VP9 Codec ile daha kaliteli görünür.
Başkalarının videosu 1080p çok iyi gözüküyor. Neden böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,929
Üyeler
189,351
Son üye
Blank696
Geri