Şöyle bir çözüm var.ancak bu alıntıdır.bilgin olsun.
Genelde internette sunulan çözüm :
1-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:
wavemapper REG_SZ msacm32.drv
4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.
Ama bunu ben denerken wavemapper adında başka bir satırın olduğu uyarısı alıyordum. Ama var olan wavemapper satırını görmüyordum. Ondan bu yöntem benim işime yaramıyordu.
Bana çözümü bulduran yabancı bir sitedeki şu yazı oldu :
I had the exact same problem, but I've found a fix. go to
run>regedt32. It should open up the drivers 32 page. right click on the "drivers 32" folder and click on permissions. It should open up a new window. Click on Advanced. Another window should open up. On the bottom of this new window, there are two check boxes. Check the bottom one which says "replace permissions entries on all child objects..." apply the change. For me, it then said something along the lines of "permissions will take effect only for drivers 32." After that many files suddenly appeared in my drivers 32 window, including the wavemapper one. If yours does not, you should now be able to add the file.
Enjoy your sound.
BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin. Sol taraftaki menüyü kullanarak; Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin. Daha sonra Menü Çubuğundan Düzen/İzinler e tıklayın. Oradan Gelişmiş e tıklayın. Ordanda Aşağıda Bulunan "Tüm bağımlı nesne izinlerini bu nesneden devralabilen izinlerle değiştir" yazısına tıklayın.
Bu yazanı uyguladım. Ve bunun yanında K-Lite codek yükleme sonunda bende verdiği hata izin le ilgili olduğu için İzinler/Gelişmiş ten sonra İzin atanmamış oturumlarıma tıklayarak izin atadım.