Neler Yeni

Youtube videosu için öğrenmem gereken yazılımlar neler?

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
Merhaba dostlar,
Edit ileri seviye bilmiyorum temel seviye biliyorum. Photoshop da da usta değilim. Bana program önerir misiniz eğitim videosuyla beraber. Düşük sistemim var. Video edit için capcut veya kdenlive kullanabilir miyim? Photoshop da gimp veya cs6 cs 3 kullanabilir miyim? Teşekkürler.

camtasia da hem video kayıt hemde video edit başlangıç için işini görür

photoshop için dedğin gibi cs6 kullanabilirsin video kapak fotosu veya video editine eklemek için görsel ayarlamalar için idealdir başkada bişey lazım olmaz

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
premier pro + photoshop videolarını ayaklandırır aftereffects şahlandırır :D

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
camtasia da hem video kayıt hemde video edit başlangıç için işini görür

photoshop için dedğin gibi cs6 kullanabilirsin video kapak fotosu veya video editine eklemek için görsel ayarlamalar için idealdir başkada bişey lazım olmaz
Size özelden yazamıyorum. Camtasia düşük sistemde çalışır mı? Yoksa Bandicam mı kullanayım?

Size özelden yazamıyorum. Camtasia düşük sistemde çalışır mı? Yoksa Bandicam mı kullanayım?
heleki düşük sistemse bu önerdiklerimden bakasını kullanmanı tavsiye etmem hatta adobe premier desteklemeyebilir donanımsal olarak bu bahsettiklerim işinizi görür

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
heleki düşük sistemse bu önerdiklerimden bakasını kullanmanı tavsiye etmem hatta adobe premier desteklemeyebilir donanımsal olarak bu bahsettiklerim işinizi görür
Hocam ben camtasia kullanmak istemiyorum. Hatta korsan bile kullanmak istemiyorum. Bandicam var işimi görür mü? Bandicam da bazen kaydı atlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,701
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom