O nasıl bir mantık haram zıkkım olsun nasıl bir cümledir ????lan burda maks 87 yazıyor benim aldığım 16 haram zıkkım ne vars aolsun
reis varda taahhüt var ):
verdiğim paranın hakkını alamıyorum Millenicoma göre değil aldığım pakete göre?O nasıl bir mantık haram zıkkım olsun nasıl bir cümledir ????
Siz gidip 16mbps adsl paket kullanıyorsanız adamlar sen 16seçtin biz sana 87 verelim mi diyecekler...
Paketin nedir ?verdiğim paranın hakkını alamıyorum Millenicoma göre değil aldığım pakete göre?
internet bilgim yok ama 2-3 ay önce taahhüt bittmişti yeniden yaptılarPaketin nedir ?
paketler neredeyse aynı fiyattainternet bilgim yok ama 2-3 ay önce taahhüt bittmişti yeniden yaptılar
sadece teklif ettikleri upload düşük benim aldığım dediğim gibi 1.6-1.7 idi verdikleri daha yüksekti
Dsl bilgilerini yollar mısın ?internet bilgim yok ama 2-3 ay önce taahhüt bittmişti yeniden yaptılar
sadece teklif ettikleri upload düşük benim aldığım dediğim gibi 1.6-1.7 idi verdikleri daha yüksekti
Mesaj otomatik birleştirildi:
paketler neredeyse aynı fiyatta
Modem arayüzünden attığım ss gibinereden
192.168.1.1nasıl gireceğim siteye Türk telekom fln yazıp mı?
daha önce girmediyseniz admin admin yazıp deneyinkullanıcı adı ve şifre soruyor nereden bakacağım