Neler Yeni

Çözüldü✓ Youtube'da ki Bazı Sahtekar İnceleme Kanalları HK

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,037
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben 2017den beri işlemci ve ekran kartlarını öğrenmek için bu kanalı izliyorum. Beni hiç yanıltmadı. 2018 ve sonrasındaki bütün bilgisayarlarımı da oraya bakarak topladım.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Fırat Kaya
Ben 2017den beri işlemci ve ekran kartlarını öğrenmek için bu kanalı izliyorum. Beni hiç yanıltmadı. 2018 ve sonrasındaki bütün bilgisayarlarımı da oraya bakarak topladım.

Size yemin ederim ben de bu kafadayım, insanlar donanımların oyun içi performansına bakıyor, ben de tam olarak bir kart alacaksam veya cpu bu tarz kanallardan feyz alıyorum, gidip gtx 610m kartla 1080p de cyberpunk 2077 açıp ray tracing path tracing ışıklandırma ve gölgelendirme gibi bazı ayarları kısayım sonra diyeyim ki gtx 610m bu devirde bile iyi gidiyor, tercih edilebilir vb neyse ya, lütfen kimse bilenlere danışmadan pc toplamasın, baya araştırsın

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
A B
Çok fazla kendi ile çelişen söylemi var. Taze olandan örnek vereyim ;
Corsair in gereksiz pahalı bi soğutucusunu, cüsse dengi bile olmayan Phantom spirit ile kıyasladı. Videonun asıl amacı Phantom gömüp corsair övmek mi, soğutucu rehberi mi orası meçhül. Her neyse millet bu konuda haklı olarak tepki verince milleti te"orist ilan etmediği kaldı
1741262709806.png

İlk başta ne yaptığını anladım hatta bir yere kadar hak verdim ancak sonradan banner ı falan revize edince "hadi len ordan" diyip bende saldım. Yorumum hala duruyor.

Ulan şu dışkıyı utanmadan pazarladın, coilwhine sesi yok diye şu videodaki noname PSU övmeye falan yeltendin (PSU nın adını bilsem araştırayım da hiç bir yerde adı anılmıyor). Sparkle A750 incelemesinde Cyberpunk da 75 dereceyi 2300+ rpm de gören karta buz gibi demesini zaten aşamıyorum. 75+ gören kartın fanlarını açmıyor diye sessizlik odaklı üretmişler tarzı bi söylemi de var... 1200 devirde sessiz çalışmayan kart var mı?
Ama neymiş efendim Phantom u alakasız koşullarda test etti diye tepki gösterenler paralı asker, TROL falan oldu öyle mi :D
1741264012161.png

Top Bottom