videolarını yabancı başlıklar koyabilirsin çünkü yabancılar yani avrupadaki insanlar izlerse daha fazla izlenme artışın olurhocam 10-15 videom vardı ama az izleniyordu yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar belirttiğimö gibi bi like atsanız bile çok sevinirim.
yabancı başlık koy videoya avrupadaki insanlar sayesinde daha fazla izlenme alırsınVar mı taktik?
Bana da lazım
200IQ momıntvideolarını yabancı başlıklar koyabilirsin çünkü yabancılar yani avrupadaki insanlar izlerse daha fazla izlenme artışın olur
yabancı başlık koy videoya avrupadaki insanlar sayesinde daha fazla izlenme alırsın
youtube da bi ton video var bir kanalım olmasa da baktım daha önce200IQ momınt
Öyle değil, bölgeye göre video gözüküyor. Yurtdışından bir adamın görme olasılığını arttırmaz. Ayrıca video içeriği Türkçe, başlık ingilizce olursa Türkler bile izlemez.videolarını yabancı başlıklar koyabilirsin çünkü yabancılar yani avrupadaki insanlar izlerse daha fazla izlenme artışın olur
yabancı başlık koy videoya avrupadaki insanlar sayesinde daha fazla izlenme alırsın
konuşmazsın videoda sadece oynarsın arkaya da bir fon müziği koyarsınÖyle değil, bölgeye göre video gözüküyor. Yurtdışından bir adamın görme olasılığını arttırmaz. Ayrıca video içeriği Türkçe, başlık ingilizce olursa Türkler bile izlemez.
kitle önemli değilse saçma sapan bir şey yap çoğu zeki insan seni takib eder !Evet arkadaşlar yeni başladım youtube'a. Heyecanlı ve kararlıyım. Videolarımı burada paylşasam forum kurallarına aykırı olur diye paylaşmıyorum. Sizce nasıl hızlı büyüyebilirim?
Valorant mı çekmeliyim herkes öyle demiş de.CS:GO çekiyomuşsun,tavsiyem 10 dakika civarı kısa videolar atman ve hugolanın eski rekabetçi videolarındaki gibi editler yaparsan izlenirsin diye düşünüyorum.
Kankam son videonu izledim gayet eğlenceliydi abonenim artık