Kanal adını verebilirsin izlenicek içerikler atEvet arkadaşlar yeni başladım youtube'a. Heyecanlı ve kararlıyım. Videolarımı burada paylşasam forum kurallarına aykırı olur diye paylaşmıyorum. Sizce nasıl hızlı büyüyebilirim?
Neden bu kadar abonen var ?
İzleniyormuydu eski içeriklerin tarzı atabilirsinYardımcı olursanız paylaşırsanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam eskiden de çekiyordum. sonra bıraktım.
Evet arkadaşlar yeni başladım youtube'a. Heyecanlı ve kararlıyım. Videolarımı burada paylşasam forum kurallarına aykırı olur diye paylaşmıyorum. Sizce nasıl hızlı büyüyebilirim?
hocam 10-15 videom vardı ama az izleniyordu yine.İzleniyormuydu eski içeriklerin tarzı atabilirsin
Mesela direk rekabetçi değilde rekabetçideki sadece komik anları koyabilirsin,oyundaki sırlar vs iyi oynama şeylerini paylaşabilirsin,hataların çözümlerini paylaşabilirsin(öylesine hata çözümü paylaştım 4.5 k izlendi hal izleniyor.hocam 10-15 videom vardı ama az izleniyordu yine.
csgo videoları çekmeni önermem şuan valorant hızlı büyüyor ve youtube yönünde büyük kitlesi var valorant ve yeni güncel oyunları çekmeni öneririm
Mesela direk rekabetçi değilde rekabetçideki sadece komik anları koyabilirsin,oyundaki sırlar vs iyi oynama şeylerini paylaşabilirsin,hataların çözümlerini paylaşabilirsin(öylesine hata çözümü paylaştım 4.5 k izlendi hal izleniyor.
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.csgo videoları çekmeni önermem şuan valorant hızlı büyüyor ve youtube yönünde büyük kitlesi var valorant ve yeni güncel oyunları çekmeni öneririm