Neler Yeni

Youtube'da Visit Qatar reklamlarını nasıl engellerim

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Mirkan Çiçek
Her reklamı görmeye razıyım yeterki bunu görmüyeyim. Ders çalıştığım için günlerdir youtubedayım bu reklamı görmek istemiyorum nasıl engellerim. Bir de şöyle bir şey var dakika "3.06" da reklam girdiyse aynı zamanda not aldığımdan videoyu durduruyorum, tekrar devam ettiğimde ise dakika "4.06" da bir daha aynı Visit Qatar reklamını görüyorum ve bunu 2 saatlik videoda her gün yaşadığınızı düşünün.

..............

80+ Bronze
Her reklamı görmeye razıyım yeterki bunu görmüyeyim. Ders çalıştığım için günlerdir youtubedayım bu reklamı görmek istemiyorum nasıl engellerim. Bir de şöyle bir şey var dakika "3.06" da reklam girdiyse aynı zamanda not aldığımdan videoyu durduruyorum, tekrar devam ettiğimde ise dakika "4.06" da bir daha aynı Visit Qatar reklamını görüyorum ve bunu 2 saatlik videoda her gün yaşadığınızı düşünün.
kankam ben premium almanı öneririm sigara kullanıuyorsan bir paket sigara parası. hele ki ders falan çalışıyorsan kesin al

Gloxy

80+ Bronze
origin veya opera gx kullan

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Emrullah AKTAŞ
Premium al.

lebron23

80+ Bronze
Hala kullanmayan kaldı mı diyorum çevremden kullanmayan çıkıyor.

Adblock kullanın kullandırın. Hem mobil cihazlarda pil ömrü uzar, hem sayfalar görece hızlı açılır.

Ve tabii saçma sapan reklamları görmezsin.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Mirkan Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala kullanmayan kaldı mı diyorum çevremden kullanmayan çıkıyor.

Adblock kullanın kullandırın. Hem mobil cihazlarda pil ömrü uzar, hem sayfalar görece hızlı açılır.

Ve tabii saçma sapan reklamları görmezsin.
nasıl kullanırım hocam laptopta
Mesaj otomatik birleştirildi:

chrome uzantısı ise hallettim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,094
Üyeler
169,670
Son üye
qsss