YouTube'da yasadigim sorun hakkinda

Reaksiyon skoru
61
Hocam iyi günler, bugün sizlere son birkaç haftadır yaşadığım bir problemi aktaracağım:
Youtube'u hemen hepimiz kullanıyoruz fakat bazı zamanlarda istediğim videoyu bulamıyorum mesela youtube da olduğuna emin olduğum bir videoyu telefonumdan arattigim zaman çıkmıyor, çok alakasız şeyler çıkıyor aynı zamanda en fazla 5-10 içerik çıkıyor devamı yok. Cikan içerikler de aradığım video ile mega alakasız videolar ve başka bir video arayınca da yine böyle sonuçlarla karşılaşıyorum.
Başıma gelen olayı örnek vericem arkadaşıma 01 dizisinden meshur bir replik atmak istedim yaşanan bir olay sonucu ve repliği ve karakteri (cio) arattım fakat ne replik ne de aradığım videoya dair bisey buldum. Birkaç gün sonra aklıma takıldı bu sefer pc den arama yaptım ve istediğim video tak diye önüme çıktı. Az önce afelios adlı youtube kanalının son videosunu izleyim dedim, fakat kanalı arattigimda karşıma çıkan tek şey kanalın shorts videolari kanala girip videolar kısmına baktığımda ise sonuç bulunamadı yazısıyla karsilasiyorum. Bunun gibi birkac ornek daha yasadim.
Acaba youtube belirli bir kesimi deney için falan mı kullanıyor ya da telefonumda bir sıkıntı mı var youtube a özel? Fakat ikiside kafama yatmiyor hem premium sahibiyim ve yt nin premium üyesini böyle kobay faresi gibi kullanması mantıklı gelmiyor hem de youtube güncel kullanıyorum, internetim ise 90 a 10 veriyor şuan fakat sorun ne bulamadım yasayaniniz var mı merak ettim veya sorunun kaynağı nedir bilen aydinlatirsa sevinirim.

telif hakları ve youtube kurallarını ihlal eden şeyler kaldırılabilir yada kanal sahibi kaldırabilir

o videoların ülkene kapatılma ihtimalide var

telif hakları ve youtube kurallarını ihlal eden şeyler kaldırılabilir yada kanal sahibi kaldırabilir

o videoların ülkene kapatılma ihtimalide var
Videolar youtubeda var yani demek istediğim bilgisayarımdan baktigim zaman görebiliyorum fakat telefonumdan bazen böyle bir sıkıntı yaşıyorum

Geri