- Reaksiyon skoru
- 342
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam w10 a geçmek mi yoksa ayda 1 kez mavi ekran yemek mi diye sorarsan ben w11den memnunum yaniWindows 11 lisansı Windows 10 da geçerli diye biliyorum.
hocam w10 a geçmek mi yoksa ayda 1 kez mavi ekran yemek mi diye sorarsan ben w11den memnunum yaniWindows 11 lisansı Windows 10 da geçerli diye biliyorum.
Yada söyle düzeltelim Gereksiz işlemci ve ram kullanımıyla birlikte Ayda 1 Mavi ekran yemek mi yoksa Stabil sorunu olmayan Ramide normal kulanan Windows 10 mu ?hocam w10 a geçmek mi yoksa ayda 1 kez mavi ekran yemek mi diye sorarsan ben w11den memnunum yani
hocam ben böyle şeylerle ugrasamam valla garanti yaparsa yapar bilmiyorumYada söyle düzeltelim Gereksiz işlemci ve ram kullanımıyla birlikte Ayda 1 Mavi ekran yemek mi yoksa Stabil sorunu olmayan Ramide normal kulanan Windows 10 mu ?
Bence sen o laptopu garantiye yola mavi ekran veriyorsa hiç uğraşmahocam ben böyle şeylerle ugrasamam valla garanti yaparsa yapar bilmiyorum
nvlddmkm.sys hatası var ekran kartı driver'ı ddu ile komple silip tekrar yükleyin.durup dururken mavi ekran yedim laptopu 2 ay önce almıstım 1 ay önce yine mavi ekran olmustu bu 2.
nedeni nedir nasıl öğrenirim arada da ekran takılması oluyodu w11 den kaynaklı olabilir bilmiyorum @Emmree
o nedir hoocam azcık açıklar mısın ya da ddu ile nasıl silip indiricem bir forum linki atar mısın öğretici anlamındanvlddmkm.sys hatası var ekran kartı driver'ı ddu ile komple silip tekrar yükleyin.
o nedir hoocam azcık açıklar mısın ya da ddu ile nasıl silip indiricem bir forum linki atar mısın öğretici anlamında
sfc de bir şey bulunmadı tarandı tamamen bir sey yok dedi ddu yine de kullanayım mıcmd yönetici olarak çalıştırım sistem dosyalarını doğrulayın
Komut : sfc/ scannow
Post automatically merged:
Post automatically merged:
evetsfc de bir şey bulunmadı tarandı tamamen bir sey yok dedi ddu yine de kullanayım mı
hocam ddu ile sildim şimdi nereden indiricem nvidia ekran kartını intten di mi kendi sitesinden ekran kartım 4050 laptop
hocam ddu ile sildim şimdi nereden indiricem nvidia ekran kartını intten di mi kendi sitesinden
ddu yu siliyom işimiz var mı baskaSürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları
NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirirwww.nvidia.com
indir bunu otomatik kurar
hocam her seyi yaptım düzelip düzelmediğini bir daha mavi ekran yersem veya yemezsem mi anlicamddu yu siliyom işimiz var mı baska
Hocam https://support.hp.com/tr-tr/driver...101561447?sku=7N9S6EA&serialnumber=5CD320B26M buradan Yonga Seti yazan sekmeden Intel Chipset Installation Utility and Driver, Intel Innovation Platform Framework Processor Participant Driver, Intel Management Engine Interface (MEI) Driver ve Intel Serial IO Driver sürücülerini indirip kur. Ek olarak Sürücü-Ağ yazan sekmeden de MediaTek Wireless LAN Driverı indirip kur. ProtonVPN ile WireGuard VPN'i de kullanmıyorsan kaldır bakalım.Victus Gaming Laptop 15-fa1012nt (7N9S6EA) içinde i713700h ve 4050 var
ilk defea minidump cıkarıyorum dogru mudur link
mavi ekran.rar
drive.google.com