Neler Yeni

youtubede gezerken mavi ekran yedim

Berkyozclk

80+ Bronze
Hocam https://support.hp.com/tr-tr/driver...101561447?sku=7N9S6EA&serialnumber=5CD320B26M buradan Yonga Seti yazan sekmeden Intel Chipset Installation Utility and Driver, Intel Innovation Platform Framework Processor Participant Driver, Intel Management Engine Interface (MEI) Driver ve Intel Serial IO Driver sürücülerini indirip kur. Ek olarak Sürücü-Ağ yazan sekmeden de MediaTek Wireless LAN Driverı indirip kur. ProtonVPN ile WireGuard VPN'i de kullanmıyorsan kaldır bakalım.

Ekran kartı sürücünü kaldırıp bu yolla tekrardan yükle:
1) Öncelikle bu attığım linkten Netherlands yazanı indir. (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html). DDU'yu klasöre çıkart. Bu linktende ekran kartının son sürümünden önceki sürümü indir. (https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/212961/tr)
2) İndirdikten sonra sürücüleri internet bağlantını kes, bilgisayarı güvenli modda başlat. (Güvenli modda girmek için parmağın shift tuşuna basılı iken bilgisayarı yeniden başlat. Gelen ekranda Sorun Giderme /Gelişmiş Seçenekler /Başlangıç Ayarları /Yeniden Başlat gelen ekranda F4 ya da 4 tuşunu seç.)
3) Güvenli moddayken DDU'yu açın ve ekran kartınızı seçin, ondan sonra en sol üstte temizledikten sonra yeniden başlat (tavsiye edilen) buton var. Onu seçin. Onu seçtikten sonra temizleyip bilgisayarı yeniden başlatacak.
4) Ondan sonra ekran kartı sürücünü kur ve interneti bağla.
buyur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

buyur hocam
üstteki mesajda her dediğini yaptım sadece
ProtonVPN ile WireGuard VPN'i de kullanmıyorsan kaldır bakalım.
dediğini yapmadım proton vpn kullanıyorm diye ama sorun cidden o ise kaldırırım direkt artık

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
buyur hocam

üstteki mesajda her dediğini yaptım sadece
ProtonVPN ile WireGuard VPN'i de kullanmıyorsan kaldır bakalım.
dediğini yapmadım proton vpn kullanıyorm diye ama sorun cidden o ise kaldırırım direkt artık
Gene ekran kartı sürücü çökmüş görünüyor ve ayrıntılı hatalarda sana kurdurttuğum sürücüler halen sorun çıkarıyor. Aynı şekilde bir önceki sürücüyü kaldır https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/212831/tr bu sürücüyü kur bakalım. Windows Update'e girip Güncelleştirmeleri Denetle bir de Gelişmiş Seçenekler göreceksin hocam orada İsteğe bağlı sürücü olup olmadığını kontrol eder misin?

Berkyozclk

80+ Bronze
Gene ekran kartı sürücü çökmüş görünüyor ve ayrıntılı hatalarda sana kurdurttuğum sürücüler halen sorun çıkarıyor. Aynı şekilde bir önceki sürücüyü kaldır https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/212831/tr bu sürücüyü kur bakalım. Windows Update'e girip Güncelleştirmeleri Denetle bir de Gelişmiş Seçenekler göreceksin hocam orada İsteğe bağlı sürücü olup olmadığını kontrol eder misin?
1698006922118.png
buradan mı bahsediyorsun
bir de yaptığım şeyleri tekrardan yapmak garip değil mi yani direkt uğraşmayıp garantiye versem ne olur sence ne yapmalıyım

1698006922118.png
buradan mı bahsediyorsun
bir de yaptığım şeyleri tekrardan yapmak garip değil mi yani direkt uğraşmayıp garantiye versem ne olur sence ne yapmalıyım
attığın game ready sürücüsü eski tarih yine de onu mu indireyim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüleburadan mı bahsediyorsun
Sorun sadece yazılımsal bir şey olabilir hocam. O attığım sürücü bir önceki sürücü dene bakalım. Aygıt Yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı bakabilir misin?

Berkyozclk

80+ Bronze
Sorun sadece yazılımsal bir şey olabilir hocam. O attığım sürücü bir önceki sürücü dene bakalım. Aygıt Yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı bakabilir misin?
ünlemli bir şey yok sadece sistem aygıtları kısmında süre ölçeri durdurmuştum onu etkinleştireyim mi bir de ekran kartını eski sürümü yüklemeden önce ddu ile tekrar silmem lazım di mi
ayrıca windows update kısmında guncelleme yok genel olarak sürekli bios vs her seyi guncel tutarım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
ünlemli bir şey yok sadece sistem aygıtları kısmında süre ölçeri durdurmuştum onu etkinleştireyim mi bir de ekran kartını eski sürümü yüklemeden önce ddu ile tekrar silmem lazım di mi
ayrıca windows update kısmında guncelleme yok genel olarak sürekli bios vs her seyi guncel tutarım
Aynen ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan kur.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri