Neler Yeni

YouTube'de Görünüm Koyu Tema Olarak Kalması

razeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Efe Souksu
Merhaba, iyi forumlar herkese. Bir sorum olacaktı; 4 yaşındaki kardeşime YouTube'den video açmıştım Bilgisayardan kaldırdığım zaman tema koyu tema olarak görünüyordu. Ben normalde açık tema kullanıyorum. Sağ üstten açık temayı işaretledim ama nedense tema tekrar koyu oldu. Başka bir ayarı veya bilginiz var mı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1605)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (1605)_LI.jpg
    3.1 MB · Hit: 64
Son düzenleme:

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bu nasıl yotube sanki uygulamadan giriyormuşsun gibi hangi cihazdan ve nereden girdin ?

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hiçbir tick'i kaldırmadan geçmişi tamamen temizle, kayıtlı olan bütün ayarlar falan silinecek o zaman geri normal haline döner.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Bendede aynısı olup duruyo açık temaya ayarlıyom tekrar kara tema getiriyo içim daraldı 5-10dk da bir aynısını yapa yapa

razeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Efe Souksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl yotube sanki uygulamadan giriyormuşsun gibi hangi cihazdan ve nereden girdin ?
Bilgisayardan ve Opera'dan girdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede aynısı olup duruyo açık temaya ayarlıyom tekrar kara tema getiriyo içim daraldı 5-10dk da bir aynısını yapa yapa
gerçekten

Hiçbir tick'i kaldırmadan geçmişi tamamen temizle, kayıtlı olan bütün ayarlar falan silinecek o zaman geri normal haline döner.
Normalde bazı tick'leri tıklamazdım, bu sefer hepsini sildim ama yine aynı sorun..

Son düzenleme:

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilgisayardan ve Opera'dan girdim.

gerçekten

Normalde bazı tick'leri tıklamazdım, bu sefer hepsini sildim ama yine aynı sorun..
Nası ya? Başka tarayıcıda da durum aynı mı? Değilse en kötü tarayıcı silip tekrar yükle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,783
Üyeler
163,724
Son üye
talisca1903
Top Bottom