Neler Yeni

Youtubedeki anc deneyimleme testleri ne kadar gerçekçi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
ismail sağlam
airpods 4ün anc performans testine baktım adam takmış silikon kulağa bize dinletiyor ama uçak sesi açarkende 50 desibel açmış ofis sesi açarkende 50 desibel ne anlamı kalıyorki farklı seslerin
hiç anc kullanmadım baş ağrıtıyor falan diyorlar var mı öyle bir şey
ancyi yoğun kullanmam genelde tek kulaklık kullanıyorum dışarıyı duymak iş yerinde biri çağırınca duymak için
günde bir bir buçuk saat toplu taşıma veya şehir içinde yürümede geçen bi zamanım var toplamda bu zaman diliminde müziğimle baş başa kalmak istiyorum müzik sesini yüzde 70 80 civarında açtığımda bunu başarabilir mi minibüsün o motor vınnnnlamasını keser mi?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yunus Şahin
ANC on numara özellik vallahi. Çok severek kullanıyordum. Öneririm kesinlikle.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ANC on numara özellik vallahi. Çok severek kullanıyordum. Öneririm kesinlikle.
kendi kulaklığımı ilana koydum 10 ay garantili airpods düz 2. nesil satınca alacağım biri 2500 teklif etti ben 3149 liraya ilan girdim sizce kaça bırakayım en son fiyat bilginiz var mı sorunsuz kulaklık kutu fatura duruyor kendi kablosunu hiç kullanmadım neredeyse hep iphoneumun kablosuyla şarj ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

satınca alacağım dediğim gibi ama airpods 4ün ancsi leş silikonsuz kulaklıktan anc beklemeyin falan diyenler var ben hiç anc kullanmadım bir saniye bile deneyimlemedim youtubeden şu attığım video ilk deneyimimdi onda bile resmen şok oldum bu kadar kesiyor mu diye acaba diyorum beğenmeyenler çok üst seviye anc kullanmış kişiler mi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yunus Şahin
kendi kulaklığımı ilana koydum 10 ay garantili airpods düz 2. nesil satınca alacağım biri 2500 teklif etti ben 3149 liraya ilan girdim sizce kaça bırakayım en son fiyat bilginiz var mı sorunsuz kulaklık kutu fatura duruyor kendi kablosunu hiç kullanmadım neredeyse hep iphoneumun kablosuyla şarj ettim

İkinci el kulaklık piyasasını pek bilmiyorum. Çok yazan yoksa verilebilir.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
ismail sağlam
İkinci el kulaklık piyasasını pek bilmiyorum. Çok yazan yoksa verilebilir.
istanbuldayım yeni taşındım o kadar kalabalık memleket yazan olur dedim 5 6 gündür hem letgo hem sarı sitede ilanda 2 kişi yazdı birine numaramı verdim geri dönüş yapmadı ötekide 2.5 teklif etti ben geçen sene 3200e aldım aktif her allahın günü kullandım :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yunus Şahin
istanbuldayım yeni taşındım o kadar kalabalık memleket yazan olur dedim 5 6 gündür hem letgo hem sarı sitede ilanda 2 kişi yazdı birine numaramı verdim geri dönüş yapmadı ötekide 2.5 teklif etti ben geçen sene 3200e aldım aktif her allahın günü kullandım :D

İkinci el piyasası da ölü artık. Artık fiyatı da alıcı belirliyor. Tok satıcıysan sen bilirsin. :D

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
ismail sağlam
İkinci el piyasası da ölü artık. Artık fiyatı da alıcı belirliyor. Tok satıcıysan sen bilirsin. :D
iki gün tüm ilanlara baktım filtre yapıp benim kulaklık ayarındaki tüm kulaklıkların en düşük fiyatının bi altında fiyat yazdım hocam :D tok satıcı değilim yani

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Yunus Şahin
iki gün tüm ilanlara baktım filtre yapıp benim kulaklık ayarındaki tüm kulaklıkların en düşük fiyatının bi altında fiyat yazdım hocam :D tok satıcı değilim yani

Dediğim gibi fiyatı alıcı belirliyor artık. Sen bilirsin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,863
Üyeler
164,573
Son üye
Rüzgar37
Top Bottom