youtuberlığa başlıcam bişey sorcam

bence şimdilik boşvermelisin zaten mc pvp öleli çok oldu... daha iyi bir bilgisayarın olunca çekersin ben anı kalsın diye çekiyorum
yok kanka çöp olmadı sen içinde olmadığın için sana bitmiş gibi geliyor

işlemcin 9400, f serisi değil yüksek ihtimal harici ekran kartın yok ama sen yine de bak,
Windows+R Kombinasyonu ile Öğrenme
Tuşa basılı tutarken “R” harfine de aynı anda basarak “Çalıştır” ekranını açın. - Sonrasında “Aç” bölmesine “dxdiag” yazın. - Ardından “Enter” tuşuna basın. Biraz bekledikten sonra çıkan çerçevede “Ekran” sekmesini seçerek ekran kartı modelinizi tespit edebilirsiniz.

yayını düşük çözünürlük ve düşük fps ile yaparsan sorun kalmaz. mesela 1280x1024 çıkış çözünürlüğü fps sabit 30 yaparsan sorun yaşamazsın.

Sen seviyorsun diye hala popüler olmuyor.İzlenmek istiyorsan insanların istediğini vereceksin kendi istediğini değil.
sen sevmiyorsun diye insanlar iistemiyor değil hala kitlesi var sadece bu alanda ünlü olmak istersen diğerlerine göre daha zor

internetin güzelse geforece now üzerinden oynayıp obs ile ekran kayıdı alabilirsin

sen sevmiyorsun diye insanlar iistemiyor değil hala kitlesi var sadece bu alanda ünlü olmak istersen diğerlerine göre daha zor
Ben pek farklı bir șey demedim sanki?

Geri