yoo kaçmaz, sadece podcast dinlemek için bile spotify premium alınır. Bütçen yetiyorsa al gitsin bence
Benzer hizmetten yararlanmakta iken farklı markadan aynı hizmeti alınca lükse kaçmış gibi hissediyorum ve bu rahatsız ediyor. Bilemedim. Alacağım gibi. Ha podcastler Google Podcast'lerde ücretsiz.Niye kaçsın yahu? Canın hangisini istiyorsa onu al.
spotifya çıkan aynı podcastlerin tamamı google a da çıkıyor mu?Benzer hizmetten yararlanmakta iken farklı markadan aynı hizmeti alınca lükse kaçmış gibi hissediyorum ve bu rahatsız ediyor. Bilemedim. Alacağım gibi. Ha podcastler Google Podcast'lerde ücretsiz.
ben yt premium aldım spotify yerine memnunum da açıyorum listelerimi reklamsız mis gibiŞöyle ki. YT Music var ama şarkı önerme yapay zekası çok iyi değil gibi geliyor. Sizce reklamsız YT deneyiminin yanında Spotify alınsa çok mu absürt kaçar. Aylık 15 lira (Tosla ile.) Sizce?
caner bu arada premium için borcum kaldımı sana?Benzer hizmetten yararlanmakta iken farklı markadan aynı hizmeti alınca lükse kaçmış gibi hissediyorum ve bu rahatsız ediyor. Bilemedim. Alacağım gibi. Ha podcastler Google Podcast'lerde ücretsiz.
İstersen kontrol et. Ben zamanında dinlediklerime baktım. Spotify da ne varsa Google Podcast'de vardı.spotifya çıkan aynı podcastlerin tamamı google a da çıkıyor mu?
Hayır. Bir sonraki ödemen haziranda.caner bu arada premium için borcum kaldımı sana?
tammdırHayır. Bir sonraki ödemen haziranda.