Neler Yeni

YT Music varken Spotify alınsa çok mu absürt olur?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şöyle ki. YT Music var ama şarkı önerme yapay zekası çok iyi değil gibi geliyor. Sizce reklamsız YT deneyiminin yanında Spotify alınsa çok mu absürt kaçar. Aylık 15 lira (Tosla ile.) Sizce?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
yoo kaçmaz, sadece podcast dinlemek için bile spotify premium alınır. Bütçen yetiyorsa al gitsin bence

milenix

80+ Gold
Senin kararın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yoo kaçmaz, sadece podcast dinlemek için bile spotify premium alınır. Bütçen yetiyorsa al gitsin bence
Niye kaçsın yahu? Canın hangisini istiyorsa onu al.
Benzer hizmetten yararlanmakta iken farklı markadan aynı hizmeti alınca lükse kaçmış gibi hissediyorum ve bu rahatsız ediyor. Bilemedim. Alacağım gibi. Ha podcastler Google Podcast'lerde ücretsiz.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Benzer hizmetten yararlanmakta iken farklı markadan aynı hizmeti alınca lükse kaçmış gibi hissediyorum ve bu rahatsız ediyor. Bilemedim. Alacağım gibi. Ha podcastler Google Podcast'lerde ücretsiz.
spotifya çıkan aynı podcastlerin tamamı google a da çıkıyor mu?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Şöyle ki. YT Music var ama şarkı önerme yapay zekası çok iyi değil gibi geliyor. Sizce reklamsız YT deneyiminin yanında Spotify alınsa çok mu absürt kaçar. Aylık 15 lira (Tosla ile.) Sizce?
ben yt premium aldım spotify yerine memnunum da açıyorum listelerimi reklamsız mis gibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
caner bu arada premium için borcum kaldımı sana?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spotifya çıkan aynı podcastlerin tamamı google a da çıkıyor mu?
İstersen kontrol et. Ben zamanında dinlediklerime baktım. Spotify da ne varsa Google Podcast'de vardı.

Top Bottom