Neler Yeni

YT Music vs Spotify: İlk İzlenim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sorularıma kendim cevap vermek için 3 aylık bedava üyeliği başlattım.
Kulaklığım: Anker R100
BT Codec: AAC
Dolby Atmos: VAR (Samsung A51)

YT Music'i savunurdum (hala savunurum) ama Spotify'ın ses kalitesi farklı. Çok bir fark yok öncelikle onu belirteyim. Yani Spotify kesinlikle daha iyi diyemeyiz. Arada bence ufak bir fark var.
Spotify'ın sesi daha tok bassları daha kuvvetli geliyor. Daha net geliyor. Ama böyle dediğime bakmayın. YT Music'de geri kalmıyor.
Fakat kahrolası YT reklamları arttı. Yani benim gibi mobilde reklam görmek istemiyorsanız YT Premium almalısınız. Ki ben kaç aydır YT premium üyesiyim.
Bunun yanında Vanced gibi 3.parti uygulamalar kullanma taraftarı değilimdir.
Spotify'ın sevdiğim yanlarından birisi de podcastlerin olması. Ben de şu an Psikiyatri ve Duvarın Ardı'nı dinliyorum.

Özetle reklamları kafaya takıyorsanız kesinkes kesin YT Premium almalısınız. Bir kaybınız olmaz. Ama umurunuzda değilse Spotify tercih edebilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YT müzik bana kalırsa açık ara daha iyi.
Ses kalitesi olarak ne YT'yi ne de Spotify'ı savunurum. Arada açık ara diyebileceğimiz bir fark görmedim ben. Hatta Spotify bassları daha iyi geldi bile diyebilirim.

Elessar

80+ Bronze
Ses kalitesi olarak ne YT'yi ne de Spotify'ı savunurum. Arada açık ara diyebileceğimiz bir fark görmedim ben. Hatta Spotify bassları daha iyi geldi bile diyebilirim.
Spotify'da olmayan çoğu müziğe YT'de ulaşabiliyorum ve bana YT'nin ses kalitesi daha iyi geliyor.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
YT Music'te müzik klibini izleyebilmek bir artı. Ek olarak o şarkının istediğin halini de bulursun çünkü YouTube bu içerik açısından oldukça geniş bir kütüphaneye sahip. Sebebi, isteyen istediği ses dosyasını ve klibini ekleyebilir. Fakat telefonda YT Music'te indirme olayı çok saçma işliyor, bazen indirmiyor takılıyor kalıyor. O yüzden Spotify kullanıcısıyım. Telefonda şarkı dinlersem büyük ihtimalle serviste veya otobüste falan olurum ve bu yüzden indirmesi önemli fakat bu benim YT Music'te problemli. Bazen tekte indiriyor bazen 1 müziği indiripte kütüphanede göstermesi 1-2 hafta buluyor. Bazen müzik yüklü olsa bile mobil verimden harcıyor o yüzden ben "Sadece WI-FI üzerinden..." gibi bir ayarı açık kullanıyordum. Benim için Spotify 1., YT Music 2.

Spotify'i 2-3 (belki daha fazla) sene kullandım, YT Music'i de 1 seneye yakın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,649
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Açıkçası ben ses sestir diyip dinliyorum. Tek düşündüğüm hangisinin daha hesaplı olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,060
Üyeler
171,506
Son üye
Süleymanm
Top Bottom