Youtube YT Preimum Almaya Değer Mi ?

Rafarejma

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar. Trendyol Plus’ta 3 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium veriliyor. Normalde telefonda reklamsız izlemek için RVX uygulaması kullanıyorum, annem de öyle. PC’de zaten reklam engelleyiciler var, o yüzden pek ihtiyaç duymuyorum. Ancak yeni bir Android TV Box aldık ve televizyonda YouTube’da çok fazla reklam çıkıyor. Hem de 25–30 saniyelik reklamlar ve oldukça sık. Ne kadar izleriz bilmiyorum tabii ama odamda izlemek yerine salonda rahat rahat takılmak daha iyi geliyor. DNS ile engelleme yöntemini denedim fakat ağ hatası verdi, çalışmadı. Zaten 3 ay ücretsiz; 31 Mart’ta ödeme başlayacak. Nays de %50 cashback veriyor, yani aylık 40 TL’ye geliyor. Sizce alınır mı, değer mi? Bir de şunu merak ediyorum: Alırsam aynı hesapla hem telefon, hem PC hem de TV’de kullanabiliyor muyum, yoksa sadece tek cihazda mı geçerli?

Selamlar. Trendyol Plus’ta 3 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium veriliyor. Normalde telefonda reklamsız izlemek için RVX uygulaması kullanıyorum, annem de öyle. PC’de zaten reklam engelleyiciler var, o yüzden pek ihtiyaç duymuyorum. Ancak yeni bir Android TV Box aldık ve televizyonda YouTube’da çok fazla reklam çıkıyor. Hem de 25–30 saniyelik reklamlar ve oldukça sık. Ne kadar izler miyiz bilmiyorum tabii ama odamda izlemek yerine salonda rahat rahat takılmak daha iyi geliyor. DNS ile engelleme yöntemini denedim fakat ağ hatası verdi, çalışmadı. Zaten 3 ay ücretsiz; 31 Mart’ta ödeme başlayacak. Nays de %50 cashback veriyor, yani aylık 40 TL’ye geliyor. Sizce alınır mı, değer mi? Bir de şunu merak ediyorum: Alırsam aynı hesapla hem telefon, hem PC hem de TV’de kullanabiliyor muyum, yoksa sadece tek cihazda mı geçerli?
tüm cihazlarda kullanılıyor ve 40 TL ye 1 paket sakız gelmiyor tabii ki değer bence bide YouTube music avantajı var o da baya güzel.

40 lira la marketten bi çikolata alamıyorsun bu paraya :D nedir yani. Al geç

40tlye cips yok sana öyle diyim
tüm cihazlarda kullanılıyor ve 40 TL ye 1 paket sakız gelmiyor tabii ki değer bence bide YouTube music avantajı var o da baya güzel.
40 lira la marketten bi çikolata alamıyorsun bu paraya :D nedir yani. Al geç
Haklısınız benim asıl düşüncem şeydi hani sadece tv sorun tv içinde alınır mı değer mi anlamında

trendyol plus ücret bakarakdan 3 ay deneme yapılabilir tv için hepsi yok tur başka uygulamalarda yıllık tv için bakılabilir

Aile paketi alıyorum son 6+ aydır. Nays da 50TL falan cashback veriyor. Belki daha yüksek oranlı bankalar vardır. Ben memnunum, youtube music için kullanıyorum özellikle. Bir de video falan açarken de insanı sinir ediyor reklam yemek. Çok youtube kullanıyorsan televizyon için de alabilirsin. Ben genelde telefon ve bilgisayarda kullanıyorum.

Selamlar. Trendyol Plus’ta 3 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium veriliyor. Normalde telefonda reklamsız izlemek için RVX uygulaması kullanıyorum, annem de öyle. PC’de zaten reklam engelleyiciler var, o yüzden pek ihtiyaç duymuyorum. Ancak yeni bir Android TV Box aldık ve televizyonda YouTube’da çok fazla reklam çıkıyor. Hem de 25–30 saniyelik reklamlar ve oldukça sık. Ne kadar izleriz bilmiyorum tabii ama odamda izlemek yerine salonda rahat rahat takılmak daha iyi geliyor. DNS ile engelleme yöntemini denedim fakat ağ hatası verdi, çalışmadı. Zaten 3 ay ücretsiz; 31 Mart’ta ödeme başlayacak. Nays de %50 cashback veriyor, yani aylık 40 TL’ye geliyor. Sizce alınır mı, değer mi? Bir de şunu merak ediyorum: Alırsam aynı hesapla hem telefon, hem PC hem de TV’de kullanabiliyor muyum, yoksa sadece tek cihazda mı geçerli?
yanında yt müzikte olduğu için değer

Aile paketi alıyorum son 6+ aydır. Nays da 50TL falan cashback veriyor. Belki daha yüksek oranlı bankalar vardır. Ben memnunum, youtube music için kullanıyorum özellikle. Bir de video falan açarken de insanı sinir ediyor reklam yemek. Çok youtube kullanıyorsan televizyon için de alabilirsin. Ben genelde telefon ve bilgisayarda kullanıyorum.
yanında yt müzikte olduğu için değer
Aldım eyw

Geri