bende yıllarca 35 40 fps oynadım alışınca gene fena olmuyordu internet kafede yeni 144 240 görüyordumsadece lol
boş gezerken 30fps koridorda 20-30 arası fight girince 10fps
bende elwind tp si atar elwind flashı da tam sen kaçarken kullanır ultimide tam kanama yüklüyken atar sonra ctrl 6 yersin ekran siyah beyaz olur tabi sen anlayana kadar 5 kere daha ölürsün neyse sağlık olsun takımdaki oyuncular nt der sıradakı oyuna geçelim derler bu oyun elimizden geleni yaptık "loser"Alma, Yorickle gelir kafanda bonk bonk sesi çıkartırım.
Klasik iğrenç top laner mainsin dude.
iğrenç toplaner misin deyip yorick demekAlma, Yorickle gelir kafanda bonk bonk sesi çıkartırım.
Klasik iğrenç top laner mainsin dude.
Yorick Nasus Sion Volibear Shen Rumble. Kısacası tank ve bonk bonk sesi çıkarıyorsa oynuyorum.iğrenç toplaner misin deyip yorick demek
senin karsına as a script gelmemis tabi oynaYorick Nasus Sion Volibear Shen Rumble. Kısacası tank ve bonk bonk sesi çıkarıyorsa oynuyorum.
Yuumi - Lulu Alistar gizli silahlarım.
maunter jaxı bilir misin yeğenimYorick Nasus Sion Volibear Shen Rumble. Kısacası tank ve bonk bonk sesi çıkarıyorsa oynuyorum.
Yuumi - Lulu Alistar gizli silahlarım.
Şu oyunda tankların hepsini oynayabilirim desem de Gnar Jax ve Ornn oynayamıyorum. Matematiksel hesaplama gerektiriyor gibi hissediyorum. Gnar'ı oynayabilsem baya eğleneceğim de olmuyor.maunter jaxı bilir misin yeğenim
Iı o fortnitecı değil mi?senin karsına as a script gelmemis tabi oyna
aatrox deneŞu oyunda tankların hepsini oynayabilirim desem de Gnar Jax ve Ornn oynayamıyorum. Matematiksel hesaplama gerektiriyor gibi hissediyorum. Gnar'ı oynayabilsem baya eğleneceğim de olmuyor.
Iı o fortnitecı değil mi?
Eski ayağı çabuk rünü + doran kalkanı ile laneden geri düşürmesi zor.
2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım2 çarım perma yedi biri 400 biri 100 level ve bir sürü de rp vardı dolu dolu kost0mler şampiyonlar lig felan gg oldu her şey
alakası yok böyle bir konu ile alakalı foruma başlık getirilmiş : Pc oyunları ? adamda soruyor alınır mı diye cevaba gelecek olursak alınır bende var memnunum.bu nasıl bir soru be konu açmak için yazmışsınız
Eski aatroxu oynuyordum yenisinin bir mantığı yokattığım dakikayı izle
Mesaj otomatik birleştirildi:
aatrox dene
teşekkür ederimalakası yok böyle bir konu ile alakalı foruma başlık getirilmiş : Pc oyunları ? adamda soruyor alınır mı diye cevaba gelecek olursak alınır bende var memnunum.
yenisi daha dehşet zınk zınk diye vuruyorEski aatroxu oynuyordum yenisinin bir mantığı yok