Meh sett aatrox irelia gibi bozuk şampiyonları tercih etmiyorum.teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yenisi daha dehşet zınk zınk diye vuruyor
Meh sett aatrox irelia gibi bozuk şampiyonları tercih etmiyorum.teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yenisi daha dehşet zınk zınk diye vuruyor
bozuk değil sadece herkes oynayamıyor bilmiyor bu şampiyonları elinin çok hızlı olması lazim irelia oynarken o minyon hareketleri e yi iyi ayarlaman lazimMeh sett aatrox irelia gibi bozuk şampiyonları tercih etmiyorum.
8 sezondur kullanıyorum 1 hesabım bile ban yemedi bu muhabbet bana cs vac ban muhabbeti gibi geliyor2 çarım perma yedi biri 400 biri 100 level ve bir sürü de rp vardı dolu dolu kost0mler şampiyonlar lig felan gg oldu her şey
cs go oynamayanda ne bilm8 sezondur kullanıyorum 1 hesabım bile ban yemedi bu muhabbet bana cs vac ban muhabbeti gibi geliyor
1.5k csm var :dcs go oynamayanda ne bilm
obaa krall1.5k csm var :d
obaa krall
sadge post bırakıyorum
Hadi la oradan sett ile yorickin mezarını kazdım içine koydum.Alma, Yorickle gelir kafanda bonk bonk sesi çıkartırım.
Klasik iğrenç top laner mainsin dude.
Yorick ile sette kaybetmenin imkanı yok btw.Hadi la oradan sett ile yorickin mezarını kazdım içine koydum.
İsteyen istediğini açar.Konu aç kısmında "Konu dışı" bölümü var isteyenin isteğini açması içinbu nasıl bir soru be konu açmak için yazmışsınız
Kaç k yorickYorick ile sette kaybetmenin imkanı yok btw.
Late'de mahvolmuş vs olacağından kaybedilir ama dakika 10'da alamet alıp gold farkının içinden geçiyorum np
Çok az, 50-60K var ya da yok.Kaç k yorick