- Konu Sahibi Konu Sahibi
Migros'un verdiği bilgiye göre ilk siparişe özel kod.ilk siparişe özel mi?
Migros'un verdiği bilgiye göre ilk siparişe özel kod.ilk siparişe özel mi?
Çok sade. Her türlü gider. Başlarda az da olsa garipseyebilirsin ama bir kaç kereden sonra alışırsın. Normal yağ gibi gelir.salatalara gider mi beyler? yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi sıcak yemek için mi?
Bahsettiğiniz ürünün tespiti “Sırma” markasına ve 14.02.2020 tarihine ait. Referans linkleriniz açılmıyor.ürün adı: yudum egemden
firma adı: savola gıda sanayi ve ticaret anonim şirketi (ayvalık, balıkesir)
uygunsuzluk: yağ asidi etil esterleri (daha düşük kaliteli zeytinyağ karıştırılması)
kaynak: duyuru tarım ve orman bakanlığı
Firmanın SAVOLAGIDA = YUDUM
Savola Gıda
Savola Gıda, Yudum, Egemden ve Sırma markaları ile Türkiye'nin lider sıvıyağ üreticisi; yepyeni Vala ve Sava markaları ile margarin pazarının en inovatif ve dinamik oyuncusudur.savolagida.com.tr
Emekli etmeden zehirleyip oldurcekler. Bari yağ da yapmayın.Bahsettiğiniz ürünün tespiti “Sırma” markasına ve 14.02.2020 tarihine ait. Referans linkleriniz açılmıyor.
Burada %50.1'i devralma kararı yer alıyor. Hakkında haberler de var.ürün adı: yudum egemden
firma adı: savola gıda sanayi ve ticaret anonim şirketi (ayvalık, balıkesir)
uygunsuzluk: yağ asidi etil esterleri (daha düşük kaliteli zeytinyağ karıştırılması)
kaynak: duyuru tarım ve orman bakanlığı
Firmanın SAVOLAGIDA = YUDUM
Savola Gıda
Savola Gıda, Yudum, Egemden ve Sırma markaları ile Türkiye'nin lider sıvıyağ üreticisi; yepyeni Vala ve Sava markaları ile margarin pazarının en inovatif ve dinamik oyuncusudur.savolagida.com.tr
Paylaştığın kataloğa bakmamışsın belli ki; katalogda Sırma zeytinyağı olmadığını görmemişsin bile ayrıca diğer linkler de hiçliğe yönlendiriyor. Köfteci Yusuf hakkında da domuz eti diye bir konu söz edildi, bu kadar süredir işleyen bir yer olması ve sonrasında olanlar... görmemişsin belli ki, bu taklit ve tağşiş konusuna halkın olan güveni orada az çok belli oldu. Köfteci Yusuf'un bir şubesinde olan (veya olmayan) olaydan direkt bu firmanın kendisi etkilendi, buradan ne anlaman gerektiğini yazmaya gerek yok.