Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yudum Egemden Sızma Zeytinyağı Teneke 5 L Sepette 799TL (Migros)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
murat kahraman
O kadar alışveriş yaptım. ilk alışveriş filan kodu kabul etmiyor.
5 hesap açtım. hepsinde de ilk sipariş. HOSGELDİN yok anca tıklagel oda 100 TL.
Açıkçası denemesini bedava sırf doğulu olduğumuz için. kodların çoğu geçersiz.

ceyyhun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ceyhun
Sıcak yemeklerde kullanılır, çiğ tüketime gitmez.

bymumi10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kemal Mustafa
salatalara gider mi beyler? yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi sıcak yemek için mi?

Bünyamina

80+ Platinum
salatalara gider mi beyler? yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi sıcak yemek için mi?
Çok sade. Her türlü gider. Başlarda az da olsa garipseyebilirsin ama bir kaç kereden sonra alışırsın. Normal yağ gibi gelir.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Kara Kartal
ürün adı: yudum egemden
firma adı: savola gıda sanayi ve ticaret anonim şirketi (ayvalık, balıkesir)
uygunsuzluk: yağ asidi etil esterleri (daha düşük kaliteli zeytinyağ karıştırılması)
kaynak: duyuru tarım ve orman bakanlığı

Firmanın SAVOLAGIDA = YUDUM

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
uygunsuzluk: yağ asidi etil esterleri (daha düşük kaliteli zeytinyağ karıştırılması)

Bahsettiğiniz ürünün tespiti “Sırma” markasına ve 14.02.2020 tarihine ait. Referans linkleriniz açılmıyor.

Ekler

• IMG_4840.jpeg
    IMG_4840.jpeg
    140.8 KB · Hit: 32

MoonWalk

80+ Silver

Burada %50.1'i devralma kararı yer alıyor. Hakkında haberler de var.
Burada da daha taze olan süt vakası yer alıyor. Bu haberdeki firma ve Sırma'yı devralan firma kim ama, burası önemli.
Paylaştığın kataloğa bakmamışsın belli ki; katalogda Sırma zeytinyağı olmadığını görmemişsin bile ayrıca diğer linkler de hiçliğe yönlendiriyor. Köfteci Yusuf hakkında da domuz eti diye bir konu söz edildi, bu kadar süredir işleyen bir yer olması ve sonrasında olanlar... görmemişsin belli ki, bu taklit ve tağşiş konusuna halkın olan güveni orada az çok belli oldu. Köfteci Yusuf'un bir şubesinde olan (veya olmayan) olaydan direkt bu firmanın kendisi etkilendi, buradan ne anlaman gerektiğini yazmaya gerek yok.
Art niyetli ve mantık içermeyen düşüncelerini kendine sakla. Geçen de ''Bu kadar vermişken 15-20k daha verilir Mi 15 Ultra alınır.'' yazıyordun ancak ne telefonun kağıt üstü verileri ne kadar sunabildiğinden ne de o imkâna herkesin sahip olamadığından haberin yoktur. Saygılı olmayı öğren, saygılı olmadığından saygıyı hak etmiyorsun mesela, siz diye hitap edesi gelmiyor insanın. Sadece bu konu özelinde değil, çoğu konuda belirttiğin düşünceler konuyu baltalayıcı, birisi gördüğü zaman da daha kötü kararlar verebiliyor. Bunu düşünebil.

->01/03/2022 tarihli yayınlanan liste. İsteyen buna göre karar verebilir. Son yıllarda neler olduğu az çok belli.

Son düzenleme:
Top Bottom