Neler Yeni

Yüksek boyutlu videoları arkadaşıma nasıl gönderirim? (Drive hariç)

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf Yöndemli
Arkadaşlar arkadaşıma bir video göndereceğim 3.3 GB boyutunda yalnız mesajlaşma uygulamalarında hep 16 MB 100 MB gibi limitler var nasıl gönderebilirim?

TahinPekmez

80+ Silver
Buluta yükleyeceksin başka nasıl olacak. Zaten sen mecbur yükleme yapacaksın, o da indirme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf Yöndemli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buluta yükleyeceksin başka nasıl olacak. Zaten sen mecbur yükleme yapacaksın, o da indirme.
Hocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.
Upload hızınız düşük ise uzun yükleme yapar hocam.

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
3,3 GB boyutunu mesaj uygulamasıyla gönderebileceğinizi sanmıyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Videoyu rar ile sıkıştır öyle yükle biraz avantajın olur

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mediafire kayıt olduğunda 10 gb oluyor olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,080
Üyeler
167,602
Son üye
quanzy
Top Bottom