Neler Yeni

yüksek fps işlemci ekran kartı

buseğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
buse yılmaz
dün biri cevaplamıştı meraktan daha ayrıntılı yardım edebilcek varmı fikir vercek
bir laptopum var içine ssd koyacağım bir sorum var
özelliker;
intel 4000d
6gb ram
işlemci intel i5 3210
bir tane ssd
cs de 30 40 fps alıyordum lowda ssd bi etki eder mi? sahneye başlarken donma oluyordu ayrıca youtube render da hızlanır mı ve biraz ısınma yapıyordu valorantta pek bi sıkıntı olmuyordu 2saat oynyuordum ısınıyordu soğutucu ile çözülür o

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
dün biri cevaplamıştı meraktan daha ayrıntılı yardım edebilcek varmı fikir vercek
bir laptopum var içine ssd koyacağım bir sorum var
özelliker;
intel 4000d
6gb ram
işlemci intel i5 3210
bir tane ssd
cs de 30 40 fps alıyordum lowda ssd bi etki eder mi? sahneye başlarken donma oluyordu ayrıca youtube render da hızlanır mı ve biraz ısınma yapıyordu valorantta pek bi sıkıntı olmuyordu 2saat oynyuordum ısınıyordu soğutucu ile çözülür o
SSD fps arttırma oyunun açılma hızını etkiler eğer harita yüklenmiyor büyük ihtimal işlemci kaynaklıdır cs gibi bir oyunda HDD harita yüklenmesini çok etki etmez

buseğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
buse yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD fps arttırma oyunun açılma hızını etkiler eğer harita yüklenmiyor büyük ihtimal işlemci kaynaklıdır cs gibi bir oyunda HDD harita yüklenmesini çok etki etmez
başlarken yanıt vermiyor falan dio 1 dakka bekliyprdum ssd de hızlanır diyolar ve 30-40 fps yeterli mi

PROS(!)

80+
ssd 1 fps bile artırmaz

buseğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
buse yılmaz

işletim sistemi 32 bit artık çoğu oyunu açmıyor cs dede hata veriyor
benim 64 ondan değil zaten işlemcimde iş görecek bir şey yani i5 3.nesil hemen hemen orta kötü değil yani

PROS(!)

80+
ssd oyunu hızlandırır ama

Top Bottom