Neler Yeni

YÜKSEK HIZDA İNTERNET KULLANMAK İSTİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer
16 MB ZORLA NET ALIYORUM ALTAPISIZ NE KULLANABİLRİM TURCELL FLN ÇOK PAHALLI KOCAELİDE NE BULABİLİRİM 100 MBPS GÜZEL BİR İNTERNET KULLANAYIM ARTIK YETER

Sezerinho10

80+ Bronze
16 MB ZORLA NET ALIYORUM ALTAPISIZ NE KULLANABİLRİM TURCELL FLN ÇOK PAHALLI KOCAELİDE NE BULABİLİRİM 100 MBPS GÜZEL BİR İNTERNET KULLANAYIM ARTIK YETER
Servis sağlayıcıların sitelerinden adresini yazarak bakabilirsin

Sezerinho10

80+ Bronze
Altyapısız zor malesef :cry:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Ahh ahh benimde hayalim ama alt yapı eskiyse tek çözüm bulunduğun bölgede interneti olanlardan telekoma dilekçe yazıp altına imza toplaman gerekiyormuş,

Türk net müşteri temsilcisi ile konuştum bana bunu önerdi bizzat kendisinin de bulunduğu yerde 10 mbps altı hız alıyordum komşularla konuşup 50-60 imza topladım ve telekoma dilekçe verdim dedi 1 yıl 8 ay sonra fiber i getirdiler dedi, onun dışında çaresi yok dedi en kısa zamanda yapıcam bu işi 500 haneli köyde rahat 100 imza toplarım gibi minumum, chat gpt ye de dilekçe yazdırdım

Bakalım sende bi düşün bunu başka elden bişey gelmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ahh ahh benimde hayalim ama alt yapı eskiyse tek çözüm bulunduğun bölgede interneti olanlardan telekoma dilekçe yazıp altına imza toplaman gerekiyormuş,

Türk net müşteri temsilcisi ile konuştum bana bunu önerdi bizzat kendisinin de bulunduğu yerde 10 mbps altı hız alıyordum komşularla konuşup 50-60 imza topladım ve telekoma dilekçe verdim dedi 1 yıl 8 ay sonra fiber i getirdiler dedi, onun dışında çaresi yok dedi en kısa zamanda yapıcam bu işi 500 haneli köyde rahat 100 imza toplarım gibi minumum, chat gpt ye de dilekçe yazdırdım

mail attım telekom 1 satır cevap yazmış yatırım yok yapmıcaz :D

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
mail attım telekom 1 satır cevap yazmış yatırım yok yapmıcaz :D
Mail ile olmuyor tarz işler çoğunlukla önemli resmi işlerde , gerekirse aynı dilekçeyi imzalarla birlikte cimere de şikâyette bulunmak ekstra etki sağlayacaktır diye umut ediyorum ben yakın zamanda geçicem başına, en azından üstümüze düşeni yapmış oluyoruz azda olsa bir umut diğer türlü zaten mecbur katlanacagız

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Gerçi netten baktım şikayetlere 3 yıldır karşı yoldan fiber getirilmeyen yere koca köyün alt yapısını yenilemeye ben ölünce bile geleceklerini sanmıyorum sanırım dilekçe de çözüm değil komple köyü bırakıp gitmek gerekiyor 😅

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
arda bey
altyapin yoksa hiçbir hizmet memnun bırakmaz

Forum Fedaisi

80+ Bronze

bizim muhtar 200 kusur imza toplayip gonderdi 8 ay gecti umursayan yok

Top Bottom