Neler Yeni

yüksek sisteme düşük ekran kartı takabilirmiyim

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
hocam sistemi yeniliyorum fakat ekran kartını hemen alamıyacam bütçeden dolayı gaming gecesinden

MSI B550M PRO-VDH WIFI bunu aldım ram olarakta 1 saate kadar bunu alacam ram bu ( ram iyi mi? onuda söylerseniz) işlemci olarakta r5 5600 alacam gelelim soruna hocam ekran kartı hemen değiştirmiyecem elimde gtx 550 ti var bununla 2 ay idare etmem gerekiyor şimdi böyle anakarta işlemcide buna fazla bu sistemde gtx 550 ti kullanabilirmiyim darboğaz gibi bir şey olurmu

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Darboğaz işlemcinin ekran kartının performansına yetişemediği durumlarda olur. Senin işlemci ekran kartına kıyasla çok güçlü. Darboğaz denmez buna. Kullanmanda herhangi bir sıkıntı olmaz.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
hocam sistemi yeniliyorum fakat ekran kartını hemen alamıyacam bütçeden dolayı gaming gecesinden

MSI B550M PRO-VDH WIFI bunu aldım ram olarakta 1 saate kadar bunu alacam ram bu ( ram iyi mi? onuda söylerseniz) işlemci olarakta r5 5600 alacam gelelim soruna hocam ekran kartı hemen değiştirmiyecem elimde gtx 550 ti var bununla 2 ay idare etmem gerekiyor şimdi böyle anakarta işlemcide buna fazla bu sistemde gtx 550 ti kullanabilirmiyim darboğaz gibi bir şey olurmu

r5 5600 var bendede ekran kartı rx 570 işlemciyi yükselttim öyle kulalnıyorum canavar gibi hatta doya doya beslediği için ekran kartını

Top Bottom