Neler Yeni

Yükselen Fiyatlar

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Selamualeyküm arkadaşlar bu teknolojik ürünlere ne oldu böyle çok pahalı olmuş 160 Tl olan bir oyuncu kulaklığı 212 Tl'ye kadar yükselmiş normalmi ?

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Doların etkisiyle fırsatçılarda çoğaldı.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Doların 5.60 lardan 7.10 lara kadar çıktı.Fiyatlar özellikle bilgisayar parçalarında dev bir zamlanma söz konusu oldu.Atıyorum! Amd ryzen 5 3600 900 tl iken(güncel fiyatını bilmiyorum o zamanın atıyorum)1350 tl re kadar çıktı.Dolar 6.70 lere indi.Ama hala aynı fiyat :D Çok saçma sebepler işte kar elde edicez diye milletin içinden geçiyolar.3 ay önce rtx 2060 sistemi 5600 tl gibi fiyatlara toplaya biliyorduk rahat biçimde.Hele rx serisini düşünemiyorum tam fiyat performans olurdu.Ne yazıkki ekonomimiz gittikçe kötüleşiyor yapacak hiç bir şeyimiz yok:(

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Doların 5.60 lardan 7.10 lara kadar çıktı.Fiyatlar özellikle bilgisayar parçalarında dev bir zamlanma söz konusu oldu.Atıyorum! AMD ryzen 5 3600 900 TL iken(güncel fiyatını bilmiyorum o zamanın atıyorum)1350 TL re kadar çıktı.Dolar 6.70 lere indi.Ama hala aynı fiyat :D Çok saçma sebepler işte kar elde edicez diye milletin içinden geçiyolar.3 ay önce rtx 2060 sistemi 5600 TL gibi fiyatlara toplaya biliyorduk rahat biçimde.Hele rx serisini düşünemiyorum tam fiyat performans olurdu.Ne yazıkki ekonomimiz gittikçe kötüleşiyor yapacak hiç bir şeyimiz yok:(

Şu virüs işleride çıktığından dolayı biraz fiyatların yükselmesi normaldir ama abartı şekilde fiyatlar pahalılaştı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ya hocam aslında bence bu devirde sistem toplanmaz ama belki bilirsiniz çok like almış bir post vardı adam dolar 1,5₺ iken bu devirde pc alınmaz diyor 2 seneye dolar oluyor 4₺ o yüzden kesin de konuşmamak lazım ama bence bu devirde sistem toplanmaz (temmuzda sistem toplayacak ben konuşuyor) mesela alacağım sistem teknobiyotik x1.5 dolar 4-5 lira olsa sistemin değeri 6-7 bin ₺ ama su an 8,6 bin ₺ yani dolar harbiden etkiliyor hani ne bilim bir bileşeni sadece bir bileşeni falan yerli üretsek yine de öyle bir rahatlarız ki hem biz kullanıcılar hem de ekonomimiz yani ihracat için de günümüzde büyük avantaj ama tabi bunlar varsayım gerçekte ha deyince olacak işler değil yine de doların 7,1 den hani atıyorum 6 ya inmesi bile yeter anlatabiliyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu virüs işleride çıktığından dolayı biraz fiyatların yükselmesi normaldir ama abartı şekilde fiyatlar pahalılaştı
stok da kalmıyor hocam hadi fiyatı geçtik para var diyelim alacaksın da e mal yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,503
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley