Neler Yeni

Yunan kökenli olabilir miyim?

Livaković

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Büyük dedem babamın anlattığına göre selanikten göçmüş daha geçmişi balkanlara dayandığı söyleniyor baba tarafı dedem ise trakya tarafı babam ise istanbul ben ise marmara bölgesinde yaşıyorum 1910 yılında selanik yunanistanınmıydı? tarihim kötüdür biraz eğer öyle oluyorsa yunan kökenlimi oluyorum annem 100de 100 türk buralı

Büyük dedem babamın anlattığına göre selanikten göçmüş daha geçmişi balkanlara dayandığı söyleniyor baba tarafı dedem ise trakya tarafı babam ise istanbul ben ise marmara bölgesinde yaşıyorum 1910 yılında selanik yunanistanınmıydı? tarihim kötüdür biraz eğer öyle oluyorsa yunan kökenlimi oluyorum annem 100de 100 türk buralı
önemli olan kökenleri ne?
Aile soy ağacına bakın derim.
He bence kökeniniz varsa belli eder isimler veya soyadlarından.
genel gördüklerim hep ya soyadları ya da adlarından belli oluyordu.
ayrıca trakya bölgesi yunanlısı bulgarı türkü ile çeşitli bir çoğrafyadır.
Öğrenmenin yollarından birisi ise DNA testi yaptırın bakın.
tahmin ediyorum vatandaşlık fenan için düşünüyorsunuz ancak öyle düşünüyorsanız aileden bir süre sonra orada olmuşlarsa bile kopma varrsa olmaz o yöntemle bu iş.

önemli olan kökenleri ne?
Aile soy ağacına bakın derim.
He bence kökeniniz varsa belli eder isimler veya soyadlarından.
genel gördüklerim hep ya soyadları ya da adlarından belli oluyordu.
ayrıca trakya bölgesi yunanlısı bulgarı türkü ile çeşitli bir çoğrafyadır.
Öğrenmenin yollarından birisi ise DNA testi yaptırın bakın.
tahmin ediyorum vatandaşlık fenan için düşünüyorsunuz ancak öyle düşünüyorsanız aileden bir süre sonra orada olmuşlarsa bile kopma varrsa olmaz o yöntemle bu iş.
baba tarafı çok kopmalı ve evet vatandaşlık için düşünüyordum sporcuyum birde futbolcuyum olurda milli takım seçecek kadar büyük fir futbolcu olursam diye yunanistan milli takımına girsem vatandaşlık garanti olur illa a milli takımı olmasına gerek yok

Kanka soy ağacına falan baktır ve belirli bir kuşaktan sonrasını kabul ediyorlar diye biliyorum galiba vatandaşlık için.

babanın e devletinden soy ağacına bak baba tarafı yunan senin zaten

Olabilir. Orgeneral bile Yunan olabilir. Hiç kimse %100 Türk olamaz. Genellikle Yunan, Ermeni veya Arap genleri taşırsınız. Çok kültürlü bir yapıya sahibiz. Yakın zamanda sırf meraktan gen testi yaptıracağım.

Geri