merak ettim yurt dışından araba getirince vergilerini ödeyince türkeyede devamlı olarak kulanabiliyormuyuz
Evet ancak 2 yılda bir veya 1 yılda bir sanırım aldığın ülkeye gitmen gerekiyor diye biliyorum, bir sıralar herkes Gürcistan'a gidiyordu araba almak için sonra devlet önüne geçti bir şeyler oldu artık kimse yanaşmıyormerak ettim yurt dışından araba getirince vergilerini ödeyince türkeyede devamlı olarak kulanabiliyormuyuz
Evet, en az 6 ay orada oturması gerekiyor arabayı Türkiye'ye getirebilmek için.Evet ancak 2 yılda bir veya 1 yılda bir sanırım aldığın ülkeye gitmen gerekiyor diye biliyorum, bir sıralar herkes Gürcistan'a gidiyordu araba almak için sonra devlet önüne geçti bir şeyler oldu artık kimse yanaşmıyor
Biliyorum herşeyi hani 2 yıl boyunca arabayı türkiyede kulanabilirsin sonra bağlıyolar bende isye bağlanmamasi için vergileri ödeyip devamlı kulanabilirmiyiz onu soruyomYurt dışında eğer çift vatandaşlığınız varsa, olduğunuz yerde (örnek Bulgaristan) 6 ay ikamet etmeniz gerekiyor.
Konuya takibe aldım olursa bende alırım
ABD ya da Almanyaya gitmeyi düşünüyorum benEvet ancak 2 yılda bir veya 1 yılda bir sanırım aldığın ülkeye gitmen gerekiyor diye biliyorum, bir sıralar herkes Gürcistan'a gidiyordu araba almak için sonra devlet önüne geçti bir şeyler oldu artık kimse yanaşmıyor
Yurt dışından alıyorsun tr ye geliyor tr de açık arttırmaya çıkarıyorlar ordan da alıyorsun yani türkiye de ne kadar veriyorsan aynı fiyata geliyor pek bir anlamı yok ve genelde mafyalar falan kazanıyor açık arttırmaları.merak ettim yurt dışından araba getirince vergilerini ödeyince türkeyede devamlı olarak kulanabiliyormuyuz
O zaman bende mafya olcam (!)Yurt dışından alıyorsun tr ye geliyor tr de açık arttırmaya çıkarıyorlar ordan da alıyorsun yani türkiye de ne kadar veriyorsan aynı fiyata geliyor pek bir anlamı yok ve genelde mafyalar falan kazanıyor açık arttırmaları.
EMERİKA biraz zor ancak ALAMANYA güzel fikir olabilir. Sıla yoluyla gidip gelebilirsin çok rahatABD ya da Almanyaya gitmeyi düşünüyorum ben
R34 GTRToyota Supra mı alıcaksın