Neler Yeni

Yur Dışından Araba Getirince Vergilerini Ödeyip devamlı kulanabilirmiyiz

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
merak ettim yurt dışından araba getirince vergilerini ödeyince türkeyede devamlı olarak kulanabiliyormuyuz

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Toyota Supra mı alıcaksın 🤭

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yurt dışında eğer çift vatandaşlığınız varsa, olduğunuz yerde (örnek Bulgaristan) 6 ay ikamet etmeniz gerekiyor.
merak ettim yurt dışından araba getirince vergilerini ödeyince türkeyede devamlı olarak kulanabiliyormuyuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Evet ancak 2 yılda bir veya 1 yılda bir sanırım aldığın ülkeye gitmen gerekiyor diye biliyorum, bir sıralar herkes Gürcistan'a gidiyordu araba almak için sonra devlet önüne geçti bir şeyler oldu artık kimse yanaşmıyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Evet ancak 2 yılda bir veya 1 yılda bir sanırım aldığın ülkeye gitmen gerekiyor diye biliyorum, bir sıralar herkes Gürcistan'a gidiyordu araba almak için sonra devlet önüne geçti bir şeyler oldu artık kimse yanaşmıyor
Evet, en az 6 ay orada oturması gerekiyor arabayı Türkiye'ye getirebilmek için.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışında eğer çift vatandaşlığınız varsa, olduğunuz yerde (örnek Bulgaristan) 6 ay ikamet etmeniz gerekiyor.
Biliyorum herşeyi hani 2 yıl boyunca arabayı türkiyede kulanabilirsin sonra bağlıyolar bende isye bağlanmamasi için vergileri ödeyip devamlı kulanabilirmiyiz onu soruyom

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ABD ya da Almanyaya gitmeyi düşünüyorum ben

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Yurt dışından alıyorsun tr ye geliyor tr de açık arttırmaya çıkarıyorlar ordan da alıyorsun yani türkiye de ne kadar veriyorsan aynı fiyata geliyor pek bir anlamı yok ve genelde mafyalar falan kazanıyor açık arttırmaları.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Yurt dışından alıyorsun tr ye geliyor tr de açık arttırmaya çıkarıyorlar ordan da alıyorsun yani türkiye de ne kadar veriyorsan aynı fiyata geliyor pek bir anlamı yok ve genelde mafyalar falan kazanıyor açık arttırmaları.
O zaman bende mafya olcam (!)

• Hahaha
Reaksiyonlar: Bery
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan