- Reaksiyon skoru
- 11,517
- Konu Sahibi Konu Sahibi
MYT MüzikKnka bu videoları hangi uygulamayla telefona indirdin ve çözünürlüğü ne videoların yardımcı olursan sevinirim.
MYT MüzikKnka bu videoları hangi uygulamayla telefona indirdin ve çözünürlüğü ne videoların yardımcı olursan sevinirim.
Videoların çözünürlüğü neMYT Müzik
Geçmiş olsun paşam kolay gelsin sana.Stresliyim , sınavlara tam manasıyla hazır değilim bir de bugün yurda gidip 1 hafta orada kalmam gerekecek , yurt ortamı sıkıntı değil ancak evdeki gibi internetim olmayacağından video depoladım , sınavkara hazır olup olmadığımdan emin olmadığım için stresliyim
Video depom:
1 dönem üstlerle beraberim odadaben 1 hafta yurtta kalmıştım
ve her gün 3 veya 2 sınav oluyorduk
1 hafta adeta 1 yıl gibi geçmişti
oda arkadaşım sağolsun beraber hill climb racing oynamıştık
yurtlara sadece üniversiteliler gidiyo diye biliyodumStresliyim , sınavlara tam manasıyla hazır değilim bir de bugün yurda gidip 1 hafta orada kalmam gerekecek , yurt ortamı sıkıntı değil ancak evdeki gibi internetim olmayacağından video depoladım , sınavkara hazır olup olmadığımdan emin olmadığım için stresliyim
Video depom:
Fazla masumyurtlara sadece üniversiteliler gidiyo diye biliyodum
hayırla masum değilim ben ama bunu ilk kez duydum anlatırmısın merak ettimFazla masum![]()
Fen Lisesindeyim %0.6lık dilime girdim , benim ilimdeki en iyi okul %2.9 puanım boşa gitmesin diye başka bir ildeki liseye yerleştimhayırla masum değilim ben ama bunu ilk kez duydum anlatırmısın merak ettim